2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندروز پیش که رفته بودم سی تی اسکنم رو نشون بده یه خانمی نشسته بود انقدربینیش شیک شده بود که خدامیدونه میگفت بینیم گوشتی بوده مثل تربچه تو صورتم پهن شده بود که دکتراین شکلیش کرده
ای جانم چه خوب....خوش به حالت الین جان که بینیت استخونیه...من عکست رو دیدم..بینی خوبی ایشالا ازش در میاد... مطمئن باش...خوش به عمله بینیت...اما من گوشتیم ...اگه بتونم بیان تهران حتما یه سر پیش دکتر یحیوی هم میرم...الین جان دکتر یحیوی انقدر صداقت داره که اگه بدونه نمیتونه بینی رو خوب در بیاره همون موقع بگه خوب در نمیاد؟
آنا جون میشه خیلی بیشتر از دکتر ابیانه توضیح بدی؟ چند بار مطبش رفتی ؟ چه طور بینی هایی درآورده بود؟ خیلی طبیعی که اصلا مشخص نباشه عمل شده؟ یا کار شیک و تر و تمیز هم توشون بود؟ کلا برای بینی های استخونی خوب هست یا بینی گوشتی هم خوب در میاره؟ آخه بینی من گوشتیه؟ دوستان کسی پیش راستکاری عمل کرده؟ میشه ازش بیشتر بگید کارش چطوره؟ ناراضی هم داره؟ گوشتی رو خوب عمل میکنه یا استخونی رو؟
دکتر روشن میلانی چطور؟ برای کارای استخونی فقط خوبه یا کار گوشتی هم خوب و بی نقص در میاره؟ لطفا دوستانی که تهران هستین هر چیزی که از هر دکتری دیدید و شنید بگید تا بتونیم بهتر با کار دکترا آشنا بشیم ...که حد اق یه کم ریسک رو انتخاب کنیم که اگه خوب نشد لااقل گند نزنه
اره عزیزم خیلی سخته هنوز ١سال نگذشته نیاز به ترمیم دارم اون همه سختی کشیدم و درد تحمل کردم نتیجش این شد منم اصلا از ایشون همچین انتظاری نداشتم اون همه هزینه کردم این شد یکی میره ٥ تومن میده چه بینی خوشگلی واقعا دیگه تحمل یه عمل دیگرو ندارم خیلی سخته 😭😭😭
سلام دوستان من شهرستانم و کار هیچ کدوم از دکترها رو ندیدم جز سه تا عمل از شیروانی شیروانی هم انگار 16میگیره و جای بخیه ها هم میومونه بینی من غصروفیه و تنها اشکالش آینه که موکش افتادگی داره .نمیخواهم عروسکی عمل کنم میخواهم خیلی طبیعی باشه راستش برای عمل با شیروانی باید طلاهامو بفروشم به نطرتون می ارزه?