2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015536 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد د . کلانتر هرمزی : مدل بینی هاشون فوق طبیعی و بسیار کم ریسک . از قوس خبری نیست من برای ویزیت ک رفته بودم ی عمل شده دو تا در انتظار ویزیت برای عمل و بقیه شکاف کام و لب و انحراف جمجمه بودن خانمی ک 3 سال گذشته عمل کرده بود اومده بود ب دکتر بگه براش قوس بده از لحاظ تنفسی هم مشکل نداشتن کسانی ک ایم مدل مد نظرشون بوده از عمل با ایشون خیلی راضین فکر کنم الان 7-8 م گویا برای عمل میگیرن مدل عمل : بسته
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
خوش گفتار جان با این حساسیتی ک شما داری و انقدر نکته سنجی اصلا ترجیح میدم عمل نکنی واقعا اونجارم ک خط آبی کشیدی ب نظرم احتیاج نداره بیاد جلو ی دفعه خدایی نکرده دکتر انقدر غضروف میذاره ک کلی دراز میشه و استایل صورتتو خدایی نکرده درست نمیتونه در بیاره در ضمن بری ب دکتر اینارو بگیری چون متوجه میشن حساسی یا قبول نمیکنن یا عصبانی میشن ک براشون داری تعیین تکلیف میکنی . دیگه خیلی وسواس داری ب خرج میدیا البته پول همه کار میکنه مهم اینه ک پزشکت صادق باشه در ضمن طبیعی هم بخوای ب نظرم تغییری زیاد نمیشه رو بینیه خودت ک خوبه شاید اصلا با پروتز چونه این چیزایی ک ب نظرت عیبه از بین بره
من زنگ زدم به منشی دکتر خداکرمی که هماهنگ کنم گفت دیگع مطب نمیرم خسته شدم از بس دعوا و شکایت من گفتم یعنی کارش بده گفت نه خوبه دیگه حرفش و زد وای الان من چیکار کنم
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
مرسی fatiii جون که راهنماییم کردی.وای من واقعا از بینی هایی که نوکش گرد میشه اصن خوشم نمیاد.یه کار ظریف و طبیعی میخوام.راستش منم کارای یحیوی رو تو سایت دیدم خوشم اومد .ولی خب باید چند باری از نزدیک ببینمش فقط تنها ایرادی که از کار یحیوی میگیرن شنیدم پره ها رو خوب جمع نمیکنه.!!! ولی تو سایت اینطور نشون نمیده!!!
وااااااااااااااااااااااا نگارین جون چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منشی ها ک کلی ناز دارن آدم چ میدونه چرا نمیره مطب بذار من از دوستم تحقیقات کنم ببینم نکنه کاراش بد شده ؟ شایدم منظوره منشیه اینه ک خودش با دکی بحث و دعواش شده آخه یهو کار دکتر خراب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2810