2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساسا جان بله من با شهریار عمل دارم از پدرش چیزخاصی نمیدونم اما میگن افرادی که مشکل حاد ازلحاظ سلامتی دارن عملشون میکنه و شهریارهم اکثرکارهاش با مشورت با پددرش انجام میده
با سلام خانم قمر و باقی دوستان مطلب مهمی هست ک باید گفته بشه من سال 92 عمل کردم زمانی ک خیلی ها از کسایی ک اینجان الان اسم این سایت م نشنیده بودند قبل از عملم هم دو سال تحقیق کردم و الان لازم می دونم چندتا مطلب رو بگم 1) دکترایی مثل سامی و شیروانی و یکی دو نفر دیگه هیچ وقت اینجا طرفدار نداشتن شما از روی چ حسابی می گی ایشون رو تو این تاپیک در حد خدا بردن بالا والا من هر وقت اومدم جو اینجا بر علیه ایشون بوده زمانی ک من عمل کردم سجادیان رو بورس بود و اگه ایراد می گرفتی می ریختن سرت بعد از عمل من و دوستانم ک البته دو نفر راضی داشت و یک نفر ناراضی اگر ما می گفتیم راضی هستیم بازم دوستان راحت نمی زاشتنمون و انگولک می کردن سردمدارشون هم خانمی بودن ک بعد از تحقیقات فراااااوان با دکتر نادریان عمل کردن و الان ناراضی هستن 2) خوب و بد بودن دکترا بدین صورت ک یک عده خرابکارن و سالی یک یا دو نمونه قابل قبول ازشون دیده می شه ب این دکترا می گن خرابکار ( اشکالات شدید ظاهری و تنفسی) دسته بعد دکترایی متوسط دکترایی ک یک تقریبا مدل خاص دارن و باید دید یک اون مدل به شما میاد و دوست دارید و دو اینکه ایا بینی شما قابلیت شو داره یا نه مثال : دکتر فرهنگ ایشون تقریبا عملاشون یک شکله و خودشون اصلا راغب نیستن ک دماغای گوشتی رو عمل کنن خوب من با بینی گوشتی برم پیششون مطمنا نتیجه خیلی رااضی کننده نخواهد بود دکترهای زیادی تو این طبقه هستن ک شما باید با وضعیت بینی خودتون بسنجید و با چیزی ک از عمل مد نظرتونه در بسیاری از موارد دکتر مدنظر تون رو در همین مرحله پیدا می کنید طبقه اخر ک خیلی ها می خوان دکترشون از این طبقه باشه دکترهایی هستن ک نمونه خراب ندارن یا خیلی کم و تعداد محدود خیلی خوشگل عمل می کنن و هر دماغی رو تو هر شرایطی خشگل موشگل و دلپسند تحویل میدن این طبقه یجورایی وجود خارجی نداره بزارید راحت بهتون بگم من همین الان می تونم چندتا دکتر معرفی کنم ک مطمن باشم هیچ بینی رو خراب نمی کنن و در بدترین یک چیز معمول و متوسطی رو تحویل میدن مثل دکتر منافی ولی اونم ممکنه بینی خوشگلی تحویل نده و اونی نباشه ک شما دوست دارید (بزرگ باشه بی ریخت باشه) 3) همون طور ک بالا بردن یک دکتر کار خوبی نیست انتقاد بیش از حد و جبهه گیری بی دلیل هم خوب نیست من کسی رو می شناسم ک بخاطر همین حرفای اینجا یک ساله ک می خواد با دکتر من عمل کنه ولی می ترسه و از طرفی اینقدر هم سخت گیر شده ک کار هیچ کسم دیگه قبول نداره و دنبال تضمین صددرصد از همه لحاظه و من میدونم تا روزی ک اینطوری فکر می کنه یا عمل نخواهد کرد یا نتیجه دلخواهشو نخواد گرفت
You can cut all the flowers but you cannot keep spring from coming
Pablo Neruda
4) متاسفانه یا خوشبختانه شانس تو این عمل وجود داره و تمام تحقیقات به هدف می نیمم کردن این این عامله میشه تاپیر عامل شانس رو کم کرد ولی نمیشه حذف کرد خیلی هاتون کسایی رو دیدید ک با دکترای بد و حتی خرابکار نتیجه خیلی خوبی گرفتن همون طور ک عقل سلیم می گه با دیدن یک دو نمونه خوب دکتر انتخاب نکنیم شرط عقله اینه ک قبول کنید بهترین دکترا هم کار متوسط و ضعیف (نه خراب) و یا ب دل نشین دارن
Pablo Neruda
من هفته پیش رفتم پیش منافی با یکی از دوستانم ک ایشون می خواستن ترمیم کنن با دکتر منم از فرصت استفاده کردم و مشکلات خودمم بیان کردم ( احساس می کنم بینی م هنوز از روبرو بزرگه یکمقدار و مدلش واضح نیست) دکتر دست زد گفت تو بینی ت خیلی گوشتی بوده حتما و هنوز ورم داره گفتم دکتر دوساله عمل کردم گفت هر چی هنوز ورم داره برو یکسال دیگه صبر کن دکترا اکثریت قریب ب اتفاق معتقدن ک ورم تا دوسال میره ولی همیشه مورد استثنا هست همه اینا رو گفتم ک بگم در خصوص بدن انسان و یا انجام کاری توسط عامل انسانی هیچ چیز قطعی وجود نداره ریسکه ولی فقط درصدش فرق می کنه برای دکترای مختلف با چشم باز و با دیدن نمونه های زیاد و در نظر گرفتن بیس بینیتون و همیطور انتظاراتتون از عمل برید زیر تیغ با دکتری ک تعداد عملاش تو روز زیاده یا تو فصل شلوغی حدالمقدور عمل نکنید و اگر ایرادات بینی تون قابل اغماضه این ریسک نکنید
Pablo Neruda
2810