2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015461 بازدید | 66527 پست
دلسا جان عزیزم اره با لیفت دم ابروت میره بالا فاصلش با چشمت بیشتر میشه اگه بخوای چشماتم کشیده میکنه سعی کن جراح پلاستیک باشه من دکتر سجادیان رو انتخاب کردم ولی فعلا نرفتم مطبش
به نظر شما میصرفه من از اصفهان بیام تهران پیش دکتر سجادیان عمل کنم بینیم هم یه نوک غضروفی افتاده داره و یه انحنای خیلی نامحسوس روی کل تیغه
آدم ها فقط آدمند نه کمتر نه بیشتر ، اگر کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی . . . آنها را شکسته ای و اگر بیشتر حسابشان کنی . . .آنها تورا می شکنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کارهای دکتر سجادیان بیشتر به دلم نشست تا بقیه دکتراا البته بگم از اونا عکس کمتری دیدم
آدم ها فقط آدمند نه کمتر نه بیشتر ، اگر کمتر از چیزی که هستند نگاهشان کنی . . . آنها را شکسته ای و اگر بیشتر حسابشان کنی . . .آنها تورا می شکنند
دلسا جون من از منافی کاملا راضی هستم چون تغییرات خیلی زیاد نمی خواستم. الان کسانی که قبلا منو دیدن و با فاصله زمانی می بینن میگن یه تغییری کرده و اصلا تو نگاه اول وتوجه عمل بینی نمیشن. نیمرخم کاملا تغییر کرده و عالیه. از روبرو نوک بینی رو به اندازه ای که من خوشم میاد جمع کرده. ولی فکر میکنم به خاطر ورم زیاد بعدا بیشتر تغییر میکنه. هر چند تا همین جا کاملا راضی هستم. منم بینیم انحراف داشت و کاملا طبیعی میخواستم. منافی چون مطمین بودم خراب نمیکنه برای من بهترین گزینه بود. ببین واقعا انتخاب دکتر نسبی هست. من قطعا میدونم خیلی ها بینی منو تو همین تاپیک نمی پسندن جون انتظار متفاوتی از عملشون دارن. به نظر من دکتر خوب مطلق مفهومی نداره. باید ببینیم کدوم دکتر برای ما خوبه. من اگر برگردم به عقب باز هم عمل میکنم و باز هم با منافی عمل میکنم. امیدوارم 6 ماه دیگه خراب نشه
نیکی نیکان جون ممنون از توضیحاتت.به نظرت منافی بینی ات رو همونی که قولش رو داده بود درآورده پس؟؟اگه اینطوری باشه خییلی خوبه.ممنون ازت.اگه تونستی عکس هم بذار لطفا.امیدوارم هر روز از عملت راضی تر باشی.ممنون دوستم
شامانا جان برای من که انتظارم در حد رفع عیوبه بنظرت موسوی اوکیه؟با توجه به اینکه خیلی برام مهمه مشکل تنفسی نداشته باشم آخه مثلا یکی از بچه های نوعروس عالی شده بود چند تا از بچه های اینجام رفته بودن پیشش.شما ازشون خبر داری راضین یا نه؟ ممنون میشم راهنماییم کنی
سلام دوستان منم با نیکی نیکان با دکترمنافی عمل کردم بینیم گوشتی و باپوست ضخیم بود که بالای استخون هم قوز داشت و تا الان از عملم راضی بودم و توصیه می کنم برای انتخاب دکتربه دستمزدش نگاه نکنید چون یک بارمی خواهید عمل کنید . امروزرفتم بانک یکی از کارمندان عمل کرده بود که به نظرم اگه بدترین بینی را هم قبل عمل داشت نباید بینیش این قدر زشت می شد .
من امروز توی اینترنت عکسهای عمل دکتر فرخی رو میدیدم یه خانومی هم بود فرخی عملش کرده بود خیلی راضی بود بچه ها چه جوری دکتر پیدا میکنین از نو اینترنت بعد میرین مطبهاشون؟
آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
2810