2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015474 بازدید | 66527 پست
دلسا جان من پف بین ابرو و پلکم یکم زیاده یه کوچولو افتاده رو چشمم ، چشمام خوشگله فققط با این پف مشکل دارم ، موندگاریش 2 تا 10 ساله ، از داخل موهات با عمل میکشن خیلی خوشگل میشه ، هزینش 1 تا 3 میلیون (فقط لیفت ابرو) یکی از دوستام انجام داده خیلی ناز شده ، چشم عضو اصلیه خیلی تو زیبایی موثرِ جای عملم اصلا معلوم نیس بین موهات یه برش بزرگ یا چندتا برش کوچیک میدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بینی بعد دو سال یزدان فر رو دیدم اصلا هم افت نکرده بود دلسا جان ببین برو پیش سامی اگر بهت گفت به صورتت یه بینی طبیعی بدون قوس میاد برو پیشش عمل کن به من از روز اول گفت به صورتت بینی قوس دار میاد منم اشتباه کردم پیشش عمل کردم در کل بینی های سامی کلا طبیعی نیست اگر بینیت کم کار بدون انحراف با پوست نازک منافی نادریان فرهنگ مجلسی خوبه به نظرم برای بینی طبیعی
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
دوستان عزیزم من الان دو ماهم تموم شده و وارده ماه سوم شدم (29 بهمن تاریخ عمل با منافی). میخوام بدونم چقدر طول میکشه این حالت کشیدگی و اینکه مورچه تو بینیم هست از بین بره؟ مخصوصا داخل نوک بینی؟ در ضمن تا الان از بینیم راضی هستم و عملم همونی بوده که انتظار داشتم. ممکنه بعدا که ورم ها کم میشه بد بشه؟ یا نه فرم اصلی الان دیگه معلوم شده؟ اینایی که بینیشون کج میشه از اول کجی معلومه یا مثلا بعد 6 ماه کجی مشخص میشه؟
دینا جونم ممنون ازت.این هفته با سامی وقت دارم.برم ببینم چی میگه؟؟!!! بعدم میرم پیش نادریان.منافی هم توی گزینه هام هست.مجلسی فانتزی کار نیست؟؟فرهنگ رو خودم یه کار عاااالی ازش دیدم ولی از بس که یکی میگه خوبه یکی میگه بد دو دل شدم برم ببینم کارهاشو.
دینا جون سوال خاصی هست که از سامی بپرسم؟؟ چی بهش بگم؟؟ من بگم یا بذارم اول اون بگه؟؟
نیکی نیکان جون من بینیم تا حدودی شبیه بینی قبل از عمل شماست.به نظرت منافی نوک بینی رو خوب جمع کرده؟؟ پره ها رو برش زده؟؟ من بینی طبیعی شبک میخوام ولی چون بینی ام کم کاره و مشکلش توی نوکشه فقط، میترسم برم پیش منافی تغییر خاصی نکنم.میشه عکس جدید بذارین؟؟؟ ممنوت میشم ازتون
2810