2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلسا جان خودش انقدر حرف میزنه فقط بگو دقیقا چی میخوای و اگر دیدی همونجا باهات مخالفت میکنه بدوت که اون چیزیو که میخوای انجام نمیده مجلسی خیلیییی طبیعیه بینی هاش که فرهنگ هم اگر انحراف داری اصلا سمتش نرو
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
مهربان جان : من اون نمونه هایی که از موسوی دیدم همه ایرادای بینیشون رفع شده بود. کارش تو استخونی بهتره. فقط یه دختره دماغش بعد یکسال افت کرده بود که اونم اومده بود دکتر نوکشو بده بالا. اما اون هم جزو نمونه های خوب بود. در کل اونایی که دیدم تمیز بودن و صاف و صوف. حالا شما خودت هم برو چندبار ببین. من از نمونه های آملش تعریف نشنیدم. اما اون چیزی که خودم تهران دیدم خوب بود. تنفسا هم خوب بود. به جز یکی که تازه عمل کرده بود دو ماه اینا. که یکم بینیش صدا میداد خیلی کم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
عسل بانو: شما تا چقدر می خوای هزینه کنی؟ از سه تومن دکتر هست تا 20 تومن. محدوده ی هزینت رو بگی بهتر می شه بهت پیشنهاد کرد.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
دوست عزیزی که راجع به تامپون پرسیده بودی ، کشیدن تامپون اصلا درد نداشت ، فقط یه حس چندش اوره که احساس میکنی توو دلت و جیگرت داره خالی میشه ، من ٥ شنبه عمل کردم و شنبه دراورد تامپون ، به خاطر همین هنوز خشک نشده بود و خیس بود و راحت دراومد
بچه ها دیروز که دکتر گچ و برداشت خیلی ورم داشت بینیم ، این واقعا ورمه ؟؟ یا شکل بینی همونه ؟؟ با امروز میشه ٣ روز که عمل کردم ، البته دوباره گچ گذاشت ، ٤ شنبه گچ و باز میکنه
سلام دوستان من تا الان تمام پیاماتون رو دنبال میکردم تا مطمن بشم همه رضایت عمل رو بهم میدن و الان ک رضایت گرفتم تصمیمم عمله بینیم ی قوز کوچیک داره و نوکش غضروفیه سجادیان و محسنیان و فرهنگ تو لیستم بود محسنیان حذف شد چون فهمیدم جراح پلاستیک هس نه گوش و حلق و بینی سجادیان خیلی خوشم میاد از کارراش و چهارشنبه وقت گرفتم ک برم ی نفرم جدید بهم معرفی کردن ی دختره با خاک اد عمل کرده قیمتش خیلی ارزونه اما بینیش خوب بود اونم تمام گزینه های من تو لیستش بود ک اینو پیدا میکنه مطبش تو پاسدارانه کسی میتونه بیشتر راهنماییم کنه ک انتخاب کنم؟؟؟؟؟ نمیخام خودمو خیلی درگیر دکترا کنم همین ٢ -٣ نفر رو بینشون انتخاب کنم
منتظر اتفاقات خوب هستم خدایا کمکم کن
دوستان برای انتخاب دکترحتمابینی قبل و بعد از عمل افراد را ببینید .چه بسا افرادی که اصلا نیازبه عمل ندارند و بعد از عمل که شما می بینید احساس می کنید بینی اون افراد خوب شده و یا فردی که شما فکرمی کنید خوب نشده درحالی که اون شخص رضایت کامل داره
2810