2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015770 بازدید | 66529 پست
برزنجی به منم گفته بود هیچی لازم نیست بخور ی..فقط مسکن وویتامین ای ممنوعه اونم یک هفته.ام ام من که دیگه موندم واسه بعد از عید پس منتظر عکسای شما میمونم..
آنا من تو مطب برزنجی راضی زیاد دیدم اما ناراضی هم چند تا دیدم...
.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

sevil الان خیلی زود برای راضی یا ناراضی نبودن به نظرم چون واقعاً هیچی معلوم نیست . تنها چیزی که خوش آیندم نیست فاصله ی زیاد بین لب و بینیم هست که هزار بار روش تاکید کرده بودم و هربار دکتر گفته بود تغییری نمیکنه ولی خوب از این هم نمیشه شکایتی داشت چون هم مشخصاً ورم فاصله رو دوبرابر کرده و هم اینکه احتمالاً بعد بخیه و اسپلینت یه کم میاد پایین بینی...
تبخال هم ایشالا که مشکلی نداره و تو زمان باقی مونده با دارو رفعش میکنی نگران نباش فرزندم!:ی
امیدوارم برای Fafa هم بی دردسر باشه
mishoolak اون ارتفاع اولش طبیعیه بعد یه مدت افت میکنه نگران اون نباش
من قوس ملایم و خوشگل میخوام. نیمه فانتزی میخوام
ممنون.حالا تا هفته ی بعد خوب میشه انشاالله
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
بچه ها اینجا بصورت حرفه ای دارین در مورد دکترا بحث می کنید من رفتم پیش یحیوی بهم قیمت داد ولی یک نفر منو منصرف کرد! قبلا پیش رزم پا و خاکزاد هم رفتم ولی هنوز نمیدونم پیش کی برم؟ دماغم بیشتر مشکل داخلی داره یعنی انحراف و تیغه و اینا..همشون گفتن که کار داخلیش بیشتره ظاهرش تقریبا خوبه ( پایه بینیم خوبه ) کمی پره هاش بازه! حالا شما که دیگه این قدر تخصصی دارین دنبال میکنین من پیش کی برم طبیعی بشه و خوب؟
موجی اگه حرفت شوخی هم بود که نبود بسیییییییییییییییییییار بی خودو بی مزه بود.به هیچ وجه همچین منظوری نداشتم! واقعا واست متاسفم! یزدانفر اونقدری شناخته شده هست که نیازی به تعریف نداشته باشه منم هیچی عایدم نمیشه اگه ازش چیزی بگم!
بعدشم من این حرفو از خودم نمیگم اگه فقط یه ذره مطاله کنی در مورد علل کبودی شاید تو هم تونستی اونارو بفهمی! شاید!!!
حالا میفهمم چرا بعد عمل نباید اینجا اومد.خیلی متاسفم از بودن آدمایی مثه شماها توی این تاپیک
nunush6

بر منکرش لعنت
چقدر بی جنبه ای شما
شوخی بود جو عوض بشه - متوجه نشدی یعنی؟
رو چه حسابی میگی شوخی نبود آخه؟
اینجا همه یه شکلیم -همه یه هدف و دنبال میکنیم - دکترا فک و فامیل ما نیستن که بخوایم طرفداریشونو کنیم
یه بار مفصل راجع به این موضوع بحث شد اینجا
یادته که ؟؟!!!
به حر حال اگه باعث ناراحتیتون شدم معذرت میخوام

http://rhinoplasty-info.rozblog.com
بچه ها کسی میدونه جراح بینی نیوشا ضیغمی کی بوده؟؟؟من بینیم شبیه بینی نیوشا قبل از عملش بوده پیش دکتر سجادیان ویزیت شدم اما گفت مدل رو بسپر دست خودم روز عمل ببینم چی به صورتت میاد.