2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015754 بازدید | 66529 پست
نونوشی عزیز
ناراحت نشو گلم یزدانفر واقعا دکتر ماهریه ، در اینمورد شکی نیست ، دکترا ماهر انگشت شمارن. به نظرم نباید شوخی رو به دل بگیری. در مورد دکترتم حق داری من خودم از طرفداراشم. بعضی از دکترا حالا با هر قیمتی که واسه عملشون میگیرن خدایش چشمو دل سیرن هرگزم حتی وقتی مطبشوم میری واسه مشاوره نمیخوان با هیچ ترفندی بکشوننت واسه عمل ،یکیشون یزدانفره ،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزینه سرکارات رو نمیدونم. سایتش هست بزنید مشخصاتشو میاره. شوهر شیلا خداده دیگه. دماغ شیلا رو هم سرکارات عملیده که بعدش دید خوشگل شد گرفتش.خخخخخخ
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
آیدا نادریان غضروف مصنوعی نمیذاره . با غضروفای خودت سر بینی رو شکل میده .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
سمیه نیوشا رو دکتر زینلی عمل کرده .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
مشکل از شماست نه من
نیازی به ویرایش چندین باره پستات نیست!!!!!!!!!!!!!!
ما همگی اساسی سر این موضوع بحث کردیم - ظاهرا شما در جریان نیستی
خیلیا منو میشناسن -من همچین اخلاقی ندارم
شما به خیال خودت متاسف باش !!!!
شما چه پیشبردی در روند تاپیک داشتید؟
همین و بگید کافیه
موفق باشید ایشالا ...

http://rhinoplasty-info.rozblog.com
موجی خیلی ها توی شوخی حرفاشونو میزنن.حرفا زده شد ! من نمیخوام بحث کنم

نادایا جونم ممنونم بابت حرفای مهربونت :**** اصلا یزدانفر بدترین دکتر توی کل ایرانه به حال من هیچ فرقی نمیکنه.
تو نهایت لطفو در حقم داری.ولی به نظرم دیگه اینجا نیام بهتر باشه.شب میام با همه خداحافظی میکنم
دوستان من از روند رو به رشد این تاپیک به تنگ اومدم دیگه :))))
واقعا نمیرسم گاهی روزی سی چهل صفحه رو بخونم
نه که نیام هیچ وقت ، اما کمتر میام ، تو تیپیک جدید رومینا هم هستم گاهی
اگه کارم داشتین بهم ایمیل یا مسیج بزنین حتما حتما زودی جواب میدم
من و جز اون خیلیا ندون
بخوام بگم رک میگم -از هیچ کس ترسی ندارم
به حال منم هیچ فرقی نمیکنه
میام اینجا که شاید کمکی باشم برای کسایی که هنوز عمل نکردن و تازه اول راه هستن نه اینکه وقتم و هدر بدم برای این حرفای پوچ و بی پایه و اساس
مسائل کوچک و انقدر بزرگ نکن
شما خود مختاری ولی درست نیست این شکل برخورد و تفکر!!!
موفق باشید

http://rhinoplasty-info.rozblog.com
نونوش ، شمانباید بری، چون هم اینجا همه میشناسنت دکترتو اینجا پیدا کردی ،واسه همه عکس گذاشتی بچه هارو راهنمایی کردی ، اگه امثال شما از سایت برن جا واسه اونایی که نباید ،باز میشه و باخیال راحت میان، وبه اهدافشون میرسن، واسه دوستا تازه واردم که شده نرو و بمون. مرسی گلم،