2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015921 بازدید | 66529 پست
آفرین دختر خوب
اگه قرص آسیکلویر میگیری 400 میلی، هر 8 ساعت تا یه هفته
اگه والاسیکلویر گیرت اومد 2 گرم صبح 2 گرم 12 ساعت بعد، فقط یک روز(یعنی اگه قرصش 500 میلی بود 8 تا میگیری اگه 1 گرمی بود 4 تا)
به نظرم اگه خیلی عجله داری اون قطره میرتکس هم از داروخونه بگیر(مال باریج اسانسه و گیاهیه) واسه من که خیلی خوب جواب میده
آیزن پلاسم میتونی بخوری تا اون موقع
راستی با کی عمل داری؟ :)
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
sevil جان در مورد سوالی که اونور پرسیده بودی: آره دکتر استامینوفن کدئین داده برای مسکن و توی برگه توضیحات قبل و بعد عمل که نمیدونم گرفتی یا نه توضیح داده که بروفن نخورید .... من تو سایت یه دکتری هم خوندم که بروفن خونریزی رو بیشتر میکنه ولی خیلی از دوستهام بودن بروفن مصرف کردن بعد عمل زیاااااد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون آنا جان. با گرمارودی عمل دارم کرجه. هفته ی بعد
میشولک تامپون رو در آوردی؟؟؟؟؟؟/ درد داشت؟؟ رفتی مهر؟؟
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
بچه هایی که عمل کردید یه سوال :
من شنبه عمل کردم دیروز تامپون کشیدم ولی به غیر از چند ثانیه اول بعد تامپون ها که راحت نفس کشیدم بینیم کیپ کیپ شده و تقریباً فرقی با وقتی تامپون داشتم نداره ...شما هم اینجوری بودین؟
الان دارم هر 6 ساعت قطره میریزم تو بینیم ولی یه ذره بهتر میشه دوباره کیپ میشه ...بدون هماهنگی با دکترم سعی کردم با سرم شستشو بشورم بینیم رو که دیدم هنوز یه چسب که زیرش هست خیس میشه ترسیدم بیخیالش شدم...
عادی الان این کیپ بودن بینی؟
یه سوال دیگه هم اینکه من خونده بودم بعد عمل غضروفها رو بمیدن بهت نگه داری تا یه مدت اما به من چیزی ندادند باید برم پرس و جو کنم آیا؟
sevilآره رفتم مهر دکتر خودش رفته بود دستیارش که تو مطبش هم دیده بودمش برام خیلی آروم درآورد ...نه غیر لحظه ی اول که لبه ی تامپون چسبیده بود به بخیه یه طرف بینیم و از اونجایی که فکر کردم تا آخرش همینه داد زدم بقیه اش اصلاً و ابداً درد نداشت ... فقط حس مزخرف نخی که تا نزدیک چشمت رفته و آروم آروم میکشن بیرون حس خوبی نیست ....وگرنه تامپونها خیس بودند و آسون بود در کل ...
اون چند روزیکه تامپون داشتی چیزی نریختی تو بینیت؟؟؟ همون منشیش که یکم بد اخلاقه؟؟:d که عکس هم میگیره تو مطب؟؟
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
Mishoolak

کاملا طبیعیه
نگران نباشید
ممکنه 2-3 هفته درست و حسابی نتونید نفس بکشید و حتی بعضی موقع ها کاملا کیپ باشه
کم کم شستشو بدید - ولی خیلی بازی نکنید باش و مراقب باشید که اسپیلیت خیس نشه - حالا یه کم مشکلی نیست - فقط شل نشه

http://rhinoplasty-info.rozblog.com
sevil میخواستم دو روزی که تاممپون داشتم قطره بریزم که خیس باشه هم پرسیدم گفتند نریز هم اینکه کلا همه ش خون آبه میومد از تامپونها خشک نبودند .....نه اون خانوم بی اعصاب که فقط منشی یکی دیگه که دستیارشه ...:ی
موجیییییییی ممنون از راهنمایی تون :)
mishoolak به fafa گفتم کیپ شدن بینیتو میگه برای خواهرشم اینطور شده بخاطر ورم بینی هستش گزارش لحظه به لحظه اس.
گچتو کی باز میکنی؟؟؟
تامپون خیلی داخل بینی بود؟؟؟پلاستیکی بود یا باند بود؟؟
خواهش عزیزم.با fafa از طریق اس در ارتباطیم. گزارش لحظه به لحظه اس. راضی هستی از عمل و دکتر؟؟
من صبح بیدار شدم دیدم یه تبخال تپل رو تیغه ی بینیم زدم!!!!!!!!
آخه آدم رو تیغه ی بینی اونم نزدیک عمل تبخال میزنه؟!!مسئولین چرا رسیدگی نمیکنن.خخخخخخخخ
امروز قرار بود برم مطبش که کنسل شد
fafa امروز میره برای تامپون
دوستان من به برزنجی گفتم قبل از عمل چه چیزایی بخورم که ورمم کم باشه یعنی جلوگیری کنم ، گفت هیچی ، واقعا اینطوریه ؟؟ اخه اینجا بچه ها میگن اب کرفس و..... ورمو کم می کنه
دکتر برزنجی- 25 بهمن