2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015605 بازدید | 66529 پست
نیکا جون ممنون از توضیحاتت.لطف کردی.شما خودت نمونه ای دیدی که نوکش تیز باشه؟؟ منم در مورد کارهای سامی این مورد رو شنیدم.
ممنون ازت دوستم و امیدوارم عمل عااااالی رو در پیش داشته باشی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صدف جان یعنی واقعا عمل بینی انقد آدمو تغییر میده و تو اعتماد به نفس آدم اثر داره؟من دوست دارم لبامم هم زمان تو اتاق عمل چربی تزریق کنم به نظرتون این کارو بکنم یا بذارم بعد عمل بینی؟البته من لبام خوبه پریش ولی میخوام یکم قلوه بشه.واسه عمل فک چی هم زمان با عمل بینی انجام بدم یا بعدش؟فکم مشکلی نداره ولی دوست دارم مثل هیفا کنم مدل فکو چونمو یعنی کوتاهو تیز.بچه ها لطفا نظدتونو بگید پلیییییییییز
sargol عزیز شما دکتر سلطانیان کرج رو میگی؟ من امشب جاتون خالی رفتم ساندویچ بزنم بر بدن یه خانوم خیلی نازیو دیدم بینیشو عملیده بود. خجالتمو گذاشتم کنار( چون ساندویچی جای مناسبی برای اطلاعات گیری نبود خووو خخخخ) خانومه هم بی نهایت توضیح داد برام. 3500 با رضا سلطانیان عمل کرده بود. خیلییییییی بینیش شیک بود خیلیییییی. خودشم نااز بود خلاصه محشر بود. گفت اصلا مدل نمیده و نداره که ببینی...من این دکتر رو نمیشناختم....خواهشا اگر کاری ازش دیدین شما هم که خوشگل بوده بگین که بره در لیست من...22 اسفند عمل کرده بود به قران ورم در حد 0....گفت فقط یکم زیر چشمام کبودی داشت...خلاصه میدیدش میگفتی یک ساله عمل کرده بسکه جا افتاده بود...گلم دکتر سلطانیان کجای کرجه؟؟؟ ممنون میشم خلاصه اطلاعاتتو در اختیارم بزاری...من ایرج علی اکبری رو در نظر داشتم...ایشونم اضافه شد
یا اباالفضل
سلام من دیروز عصر بینیمو با دکتر میمنه عمل کردم و امروز ظهر تامپونا رو دکتر کشید اون موقع خیلی خون رفت ازم الانم هنوز خونریزی کمی دارم طبیعیه؟ الان با توجه به خونریزیم بینیمو شستشو بدم یا نه؟
دلسا منم دقیقن میخام بینیم اینجوری بشه تو مدلهای سامی این جوری زیاد دیدم نوک مکعبی در میاره یعنی که میگن نوکشو تیز میکنه یعنی دقیقن چطوری ؟ عکس جوجو ببینین بینش تو ماهگی تقریبا اینجوری بود والی باز مرددم قبلنا همه میگفتن مکعبی در میاره الان میگن تیز میکنه
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
نیکا جان مرسی . تو مطب سامی بینیها خوب بودن من نیمه فانتزی میخام تو بیمارش چند تا نیمه فانتزی دید بعد کوچیک بودن بینی ها یا نه من خیلی کوچیک دوست دارم.۳/۵ پول بیمارستان زیاد نیست ی کم ؟
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
من فقط با دکتر سامی مشاوره شدم نرفتم که عمل شده ها رو ببینم ولی از مشاورم خیلی راضی بودم رفتار خود دکتر معرکه بود اتفاقا خیلی نوک بینی مکعبی که سامی در میاره رو دوست دارم ولی از قوس خوشم نمیاد بینی طبیعی دوست دارم با یه شیب خیلی نرمال. صاف صاف هم نه ولی فانتزی هم نه. مثلا بینی جوجو رو خیلی دوست داشتم. بعضی ها گفتن که سامی حرف گوش نمیده و بگی طبیعی امکان داره یه قوس خیلی زیاد به بینی بده برای همین منصرف شدم ولی اگه فانتزی یا بینی جمع و جور دوست دارین سامی خیلی خوبه.