2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست
سلام سال نو همگی مبارک باشه بالاخره 24 اسفند عملیدم الحمداله تا الان خوب بودم . از نظر تنفس و بویایی مشکی ندارم . فقط نمیدونم چرا قلقلکم میگیره یا استخون بینی ام تیر می کشه به نظرتون طبیعیه ؟
24 اسفند 93 با دکتر رضا خازنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عسل جونم به نظرم شاید کامل تمیز نمیکنی . منم روزهای اول همین مشکل رو داشتم سرسری شستشوی بینی میدم قطره هم میریختم اما تنفسم مشکل داشت اما بعدش فهمیدم خوب شستشو نمیدم الان واسه هر سوراخ بینی دو سرنگ 10 و 5 استفاده میکنم روزی 4 یا 5 بار کامل هم تخیله میکنم و قطره میریزم خدا رو شکر راحت نفس میکشم .
ساغر جونم سجادیان 5 تومن با هزینه کلینیک میگیره چهارصد تومن واسه آندوسکوپی بینی اما من 24 اسفند پیش خازنی عمل کردم 3600 هزینه ام شد . از عملم هم راضی هستم کاراش هم مثل سجادیان طبیعی ایه شاید هم خیلی بهتر از اون .
ماری جونم محبوبی راد رو میشناسم اتفاقا تو کلینیک قیطریه ویزیت میکنه اونجا هم عمل میکنه من کاراش رو ندیدم اما روزی که خودم عمل کردم یه دختر خانمی قرار بود باهاش عمل کنه همزمان و همساعت با منم عمل کرد اما بعد از بیهشویم دیگه متوجه نشدم کارش چطوریه
نسرین جان ممنون از راهنماییت. دوستان اینکه بینی هی کجو راست میشه طبیعیه؟ الان 10 روز شده که عمل کردم احساس میکنم بینیم بعضی اوقات به سمت چپ منحرف میشه. درکل ورم سمت چپم بیشتره! نکنه بینیم کج بشه!!! توروخدا اگه اطلاعاتی دارید بگید.
*** دکتر ابیانه *** 24 اسفند 93 ***
بچه ها من مخاط بینی م خیلی خوشگه در روزم همش قطره و سرم شتشو استفاده میکنم طبیعیه؟ بعد من با این خمیازه ها و عطسه ها چکار کنم؟ وقتی عطسه میکنم دماغم باد میکنه میترسم یه دفه بترکه خمیازه که بدتر پره های بینی مو میگیرم یواش ولی بازم باد میکنه ضرر نداره؟ دماغم نابود نشه
مینا جان من که خیلی خندیدم ولی هروقت خندم میگرفت دوطرف گونه هامو میگرفتم الانم که 23 روره عمل کردم راحت میخندم عزیزم چند روزه عمل کردی؟ ولی من بت توصیه میکنم زیاد نخندی من الان عذاب وجدان گرفتم احساس میکنم چون زیاد خندیدم قوز بینی م دوباره برگشته زیاد نخند دختر خوب نخند...
مینا جان من واسه عید دیگه صورتم خیلی مو دراورده بود یه پا چنگیز شده بودم واسه خودم با اون سبیلام من صورتمو وکس انداختم خیلی خوب بود اصلا دردم نیومد کنار لبامم وکس انداختم اما زیر بینی مو با ژیلت زدم
خیلی دلم گرفته...دوازده اسفند پیش جراح بینی شهر خودمون عمل کردم به خاطر اینکه بینیم به صورت مادرزادی جلوش غضروف نداشت و ی جورایی صاف شده بود رو صورتم.اشناییم با دکترم برمیگشت به دوران کاراموزیم تو اتاق عمل چون پرستاری میخوندم.دکتر بهم گفت که واسم غضروف میذاره و شکستگی بالای بینیمو اصلاح میکنه...خلاصه گذشت و ما هم شدیم دماغ عملی...دماغ ما برعکس دماغای دیگه که با گذشت زمان و خوابیدن ورم بهتر میشن بدتر شد...فکر میکردم شاید با عمل میشه ی قیافه نرمال داشته باشم اما بینیم فقط حدود بیست سی درصد تغییر کرد نمیگم بدتر شده اما اون چیزی نبود که میخاستم...کاش پیش دکترای دیگه ای هم میرفتم
2810