2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. من حدود 10 روزه عمل کردم جواب یکی دوتا از سوالامو پیدا کردم ولی اینکه بعد از عمل تا کی از نظر تنفس مشکل دارم و .... من هنوز شبها نمیتونم بخوابم ، وقتی دهنمو میبندم نفس کم میارم. ایا این طبیعیه؟ انتهای بینیم احساس سنگینی میکنم. ببخشید ولی توی بینیم هم تمیزه، قطره که میریزم بازه ولی نفس ... خواهشا جواب بدین؟
عسل جان عجله نکن عزیزم.من خودم از روز 14 تنفسم تقریبا مثل قبل شد.بعضی ها تا دو ماه هم شنیدم تنفس عادی نداشتن. فقط اینکه تو تلاش کن از بینی نفس بکشی تا عادت از دهن نفس کشیدن بره.خودش به مرور خوب میشه چون داخل بینی ات هنوز التهاب داره
2 بهمن.دکتر کلانتر هرمزی
زهرا جون ببخشید من الان پیغامتو دیدم ادت کردم ولی متاسفانه هرکاری میکنم نمیتونم پیغام بهت بدم ثبت نمیشه! هر سوالی داری بپرس گلم اگه خواستی شمارتو برام بذار تو وایبر در تماس باشیم.
*** دکتر ابیانه *** 24 اسفند 93 ***
دوستان من یکشنبه شب گچمو بخیه هامو برداشتم. بعدش دکتر یه ماساژی به دماغم داد که هفت جدمو جلو چشمام دیدم. انقد درد داشتم نپرسیدم اصلا دلیل ماساژ چی بوده! کسی میدونه دلیلش چیه؟
زهرا جون اگه منظورت از لحاظ ظاهر بینیمه، که الان لنقد ورم دارم نمیشه گفت چقد رضایت دارم از شکلش، هرچند که خانوادم خیلی راضین، ولی از لحاظ عمل و عملکرد دکتر راضی هستم. به نظر دکتر ابیانه انتخاب خوبی بود. حالا امیدوارم نتیجه عملم هم خوب باشه و بینیم همونجوری که دوست دارم بشه.
سلام دوستان امروز صبح دخترم باز با سرش زر تو بینیم تقریبا به ماهه عمل کردم بعد ضربه از بینیم خون اومد به نظرتون چیکار کنم دکتر منم اینجا نیس برم پیشش
در آسانیها خدا را بخوان تا در سختی ها صدایت برایش آشنا باشد....!!!
سلام دوستان. سال نو رو به همگی تبریک میگم اسپیدار جان اون ماساژ برای کم شدن ورم بینی هست. دکتربرای منم دو سه بار ماساژ روی دو طرف تیغه بینی داد عسل جان گرفتگی بینی من هم داشتم چاره ش شستشوی بینی ۳ تا ۴ بار در رو هست. واقعا تاثیر داره. البته با سرم نمکی لاوین جان موبایل منشیش رو نداری از طریق اون از دکتر سوال کنه? خیلی مواظب باش. ایشالله که مشکلی پیش نیاد
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
سلام دوستای گلم یه سوال میشه اسم کرمایی که واسه جای بخیه تون میزدید بم بگید؟ آخه من دوهفته ست دارم یه کرمی میزنم هیچ فرقی نکرده هیچ ممنون میشم اگه یه کرم که استفاده کردید خوب بوده رو بم بگید ممنوووووون
2810