2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015536 بازدید | 66529 پست
بانو منیر جووووووووون درسته باوجود ورم آشناها و دوستان میگن خیلی خوف شده و اینا... اما خودم وقتی از نزدییییییییک توآینه نگاش میکنم یاد مماخ پت و مت میفتم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من احساس میکنم کارای محبوبی یه جورایی مث یه سیب قشنگه که خبر نداری داخلش چه خبره... آخه هیچ جوره امکان نداره از بینی بافت زیادی برداری و بعد چند مدت مشکلات تنفسی و افت شدید و هزارتا مشکل دیگه پیش نیاد...البته اون سیب قشنگ که گفتم نظرخودم نبودا چون من اون مدلیارو دوس نمیدارم
مرسی از توضیحاتتون میشه در مورد یحیوی و کلانتر هم نظر بدید
تو شاهکار خالقی,تحقیر را باور نکن.بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش,زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن.خالق تورا شاد آفرید,آزاد آزاد آفرید,پرواز کن تا آرزو, زنجیر را باور نکن.
سلام.دوستان من فردا میزم گچ و بردارم و این کابوس امیدوارم زود تموم شه چون این یه هفته واقعا زجر کشیدم. بروا جان عکس از مماخت بذار ببینم چقدر عوض شدی؟ من که زیز گچ دماغم 3 برابر قبلیه خدا کنه زیرگچ گوچیکتر باشه واگرنه با این دماغ عید جایی نمیشه رفت
سلام دوستان گلم... منم ستاره..همون کسی که بینیم انحراف شدید داشت ولی الان یه ستاره جدیدم..خوشکل و ناز شدم خدا روشکر همه رو ممنون خدا و شوهرم هستم و از شما دوستان و کسی که باعث ساخت این تاپیک شد که تونستم دکترم رو پیدا کنم ممنونم 41 روز از عملم گذشته و بینیم خداروشکر هرروز زیباتر میشه...روزای اول بینیم دراز بود و پهن ولی روز به روز زیباتر میشه و کوچولو و ناز و مامانی
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
پروا جان ورم بینی هر چه قدر بخوابه قوس بینی بیشتر میشه
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
بانو منیر متشکرم دوس جوووووووووووووونم تا اطلاع ثانوی آینه فقط از سه متری ماهنی جون به محضی که یه مقدار از وزن این مماخ کمتر بشه (ورم) چشم عکس میگیرم میذارم ماهنی عزیزم این انتظارو نداشته باش که به محض درآوردن گچ با یه بینی زیبا مواجه بشی چون فعلا ورماش نامتقارنه و همش تونوک بینیت جمع شده و همینطور بخاطر ورم پشت لبت شاید بینیت خیلی سربالا بنظر بیاد...منکه اونشب وقتی اومدم خونه زدم زیرگریه اما هرچی گذشت فرم بینیم بهتر و بهتر شد خداروشکر... ایشالله بینیت عالی و پرفکت باشه همونی که میخواستی عزییییییییزم
دیناجون مرسی دوستم قبل عملم انقد عاشق قوس نبودما... خدا دکترمو واسه خونوادش حفظ کنه که باسلیقه خودش یه قوس فسقلی به بینیم داد وگرنه الان این شکلی بودم >>>>
2810