2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015476 بازدید | 66527 پست
نیکی جان ممنون از نطراتت. عزیزم منافی اصلا قوس نمیده حتی اگر بخوام 1 قوس کوچک بده؟ بینی من اصلا کوچک کردن لازم نداره و طبیعی هم میخوام بنابراین با توجه به اینکه شما نمونه چند ساله راضی ازش دیدی و انتخابش کردی برای من گزینه خوبیه فقط من یه قوس کوچولو میخوام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیکی جون بازم نگاه کردم عکسارو قوس بینی هم داده و قشنگن قوساش. خدا کنه فردا بهم وقت بده چون منافی جزئ گزینه های اصلیم بود از روی کارای سایتش ولی چون کسی رو ندیده بودم که باهاش عمل کنه ترسیدم برم پیشش حالا که با شما آشنا شدم که نمونه های قدیمی هم ازش دیدی احتمالا با منافی عمل کنم. ممنونم نیکی جان
خیلی لطف میکنی. ممنون میشم اگه عکس بذاری. ولی منافی تا حالا همه مشخصات مورد نظر من رو داشته: طبیعی کار، تجربه کار، پیر نبودن، نداشتن مشکلات تنفسی، نمونه کار بالای 5 سال و قیمت مناسب. اگه از نتیجه مطب رفتن هم راضی باشم و هفته قبل از عید بهم وقت بده عمل میکنم باهاش. ممنون میشم اگه بازم اطلاعاتی داشتی راهنماییم کنی
سلام دوستان، من تقریبا 50 روزه عمل کردم بخیه های تو بینیم یکی یکی دارن درمیان اشکالی نداره؟ پروا جونم مال شما هم اینطور بود؟ البته بدون درد و خونریزی همراه با مخاط بینی اومد بیرون .
درود بر همه نیکی نیکان: به سلامتی عمل کردی؟ مبارکت باشه :) ایشالا توش هوا راحت بیاد و بره :) منصوره: نه اصلا جای نگرانی نیست شما اتفاقا باید با شستشوی بینی و فین کردن با فشار خیلی خیلی کم سعی کنی که خارجشون کنی اونا بخیه های جذبی هستن و به مرور از بین میرن نگران نباش واسه هر کی بخیه جذبی داره همینطوره
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
دینا یه عکسی میزاشتی یه رخی می نمایاندی ایمیلمو دیدی یا نه؟
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
ههههههههههههههه میگم چرا هیچ میلی به من نمیرسههههههههه نینی سایت اسپم شده بود
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
رایا جان بله یکشنبه رفتم اول که کلی غر زدم به دکتر بعد از اون دکتر یه مقدار بینیم رو ماساژ داد گفت 10روز روی بینیت ماساژ بده تا نتیجش رو ببینیم چی میشه. اگر بهتر نشد آمپول می زنم شما چیکار کردی با دکتر!!!
دکترسجادیان
2810