2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015464 بازدید | 66527 پست
نفیس جان نگران خنده بعد عملت با فرم چشمات نباش نهایت بعد 3 ماه کامل برمیگرده به حالت اول اگرم میخوای عکس بینیت رو بزاری برو تو این لینک آپلود کن http://8pic.ir/ آرزو جون و کاتالیا جون منظور من از خراب کاری مشکل تنفسی یا کج و معوج بودن بینیه من خودمم اصلا از بینی که سامی عمل کرده راضی نیستم و به نظرم دکتری که به حرف مریضش گوش نده اصلا رفتن نداره
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
فاطیما من خواهرم 10 سال پیش و دوستم 11 سال پبش با منافی عمل کردن. خیلی طبیعی هست و خوب مشکلی هم نداشتن. با وجود این من 5 بار تو مطبش نشستم و حدود 14-15 تا نمونه از 3 هفته تا 7 ساله دیدم. همه تقریبا راضی بودن. یا اگر ناراضی بود مثلا یکی فرم بینیش خیلی خوشگل و طبیعی شده بود ولی بعد از 2 سال به اندازه یه عدس روی تیغه برامده شده بود که باید سوهان میکشید. که به نظرم ممکنه برای هر کی پیش بیاد. یا یکی دیگه بازم به نظر من عالی بود ولی خودش میگفت خیلی طبیعیه. من بینیم اگر عاقلانه فکر میکردم نیاز به عمل نداشت ولی خوب وسوسه شیطانی بود. نمیخواستم خیلی تغییر کنم و کلا یه کمی سر بینیم فرم میگرفت برام کافی بود به خاطر همین منافی برای من کم ریکسترین و بهترین بود. در عین حال مطمین بودم مشکل تنفش نخواهم داشت. الان از نظر تنفس و نبودن کبودی و ورم راضی ام ولی از نظر ظاهر باید صبر کنم تا شنبه که قالبو برداره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاطیما جان بینی خواهرم و دوستم افت نداشته و طبیعیه. البته بینی هر دو بزرگ و پرکار بود حتما عمل لازم. من بعد از دیدن نمونه های منافی به این نتیجه رسیدم کلا بینی بعد عملش کاملا بستگی به بیس بینی خودت داره. یعنی همه شکل هم نیست. اگر بینی کوچولو موچولو، فانتزی، سربالا، قوسدار، باریک و قلمی و اینا دوست دارید منافی به درد شما نمی خوره. ولی اگر دوست داری بینی خودت اصلاح بشه خوبه.
ممنونم نیکان جان. من بینیم استخونیه از روبرو مشکلی نداره فقط از نیم رخ 1 قوز داره که اصلا نیم رخم رو دوست ندارم. میخوام این قوز رو بردارم و سر بینیم هم 1 کم بیاد بالا. 1 کم قوس تیغه ام دوست دارم ولی بینی فانتزی اصلا. به قول ابیانه بینی طبیعی شیک میخوام. به نظرت منافی گزینه مناسبی هست؟ 2 ماهه دنبال دکترم و میخوام 2 هفته دیگه عمل کنم باید سریعتر تصمیم گیری کنم. لطفا راهنماییم کن. فعلا فقط از کارای عباس زاده خوشم اومده کارای مجلسی و منافی رو هم میخوام ببینم و بین این 3 تا یکی رو انتخاب کنم
فاطیما من واقعا نمی دونم و حتما ازت میخوام که بری مطب بشینی و نمونه هاشو ببینی. من فقط مطب سامی رفتم 2 بار که نمونه ندیدم. و مطب منافی. به نظرم یه بار باهاش ویزیت بشو. من مطمینم یا عمل نمی کردم یا جرات نمی کردم به کس دیگه ای جز منافی بدم. چون بینی که زیبا نباشه میشه یه جوری تحمل کرد ولی اگر خراب و زشت و داغون بشه دیگه مصیبت میشه. پروا راست میگی؟ من خنده هامو دوست داشتم و فرم چشمامو. اومدم دماغو درست کنم زدم بقیه جاهامو ناقص کردم.
نسی جان از ربیعی خودم نمونه ندیدم ولی من شنیدم درصد کارهای خرابش زیاده..من فقط روشنی و رجایی رو رفتم و اتفاقا نمونه زنده رجایی حدود 12 تا دیدم که از سه ساله بود تا یک هفته ای و همه عالی و زیبا بودند.واسه همین شک نکردم..ضمنا چند باری که رفتم مطب رجایی هر سری یکی دو تا دکتر هم از همکارای پزشکش بودند که یا قبلا عمل کرده بودند برای برداشتن گچ اومده بودندیا تعویض چسب و یا مشاوره که منشیش بدون نوبت اونها رو میفرستاد پیش دکتر...همین که یه پزشک به همکارش برای عمل بینی اطمینان میکنه خیلی خوبه ...
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
بچه ها من دیگه ورم صورت ندارم ..فقط استرس فردا رو دارم که بینیم چه شکلی شده؟!!!! راحت نفس میکشم و سیککتیو هم شروع کردم به روی بخیه ها زدن.. راسته که بینی از گچ در میاد همون شکل نهاییش هست؟ یا وقتی از گچ درمیاد ورم داره؟؟ راستی احساس میکنم یه کم فاصله لب و بینیم زیاد شده؟موقتیه؟ورمه؟؟تا کی اینجوری میمونه؟
نسی جون من ۲تا از دختر عمه هام پیش ربیعی عمل کردن عالی شدن حتی خود دکتر هم میشناستشون...یکی از دوستام هم عمل کرده خوب شده...من اگه بخوام شیراز عمل کنم میرم پیش ربیعی اما احتمالا میرم تهران...خودم شیرازم
بانو منیر جان شما هم چقدر دردسر کشیدی عزیزم..ایشالله بینیت روز به روز به ایده آلت نزدیکتر بشه ولی ترا خدا دیگه حوصله ترمیم رو داری؟؟
ملیکا اگر ربیعی کارش خوبه چرا پیششش عمل نمیکنی...اینو میگم چون عمل کردن در شهر دیگه خیلی سخته..من خودم یه بار تهران عمل داشتم خیلی سخت بود برام.
2810