2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست
منصوره جون همونطور که دوستای عزیزم جواب دادن افتادن بخیه ها کاملا طبیعیه... این ورما بخوابه ببینیم بالاخره چی از آب دراومده این مماخ ... موهامون سفید شد
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رسپیناجان رفتم اما اون روز خیلی خوب بود.کلی ذوق کردم که ورمها یهو رفتن اما چون تو سرما خیلی موندم شاید البته،دیشب شده بود مثل روزهای اول.یعنی یه سیب زمینی بیشکل تو صورتم بود.حالا آمپول عضلانی میزنه یا توی بینی؟ ماساژ چه جوری گفت بده؟
نیکی نیکان جان سلام آره بینی من ازبیرون هردو پره و وسط قسمت کلوما جای بخیه داره آخه بینیم گوشتی بود ونیازبه جمع و جورشدن داشت تو مطب طوری صحبت کرد که فکرکردم به پره ها دست نمیزنه ولی قبل عمل بهش گفتم که علاوه براینکه تنفس خیلی برام مهمه دوست دارم بینم تا جایی که به تنفسم آسیب نرسه کوچیک بشه
سلام دوستان عزیز..من یکشنبه عمل کردم و احساس میکنم یکم نوک بینیم بالاست .خواستم بدونم هفته دیگه که بخیه ها و آتل و لوله هامو درمیارن نوک بینیم پایین تر میاد یا نه؟
البته من چون دکترم واسم استرات ( پایه از جنس غضروف خود بینی برای جلوگیری از افت بینی) گذاشته تاحالا فقط یه میل افت کرده و دکترم گفت از این به بعدم افتش اصلا محسوس نیست
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
2810