2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015522 بازدید | 66529 پست
بچه هایی که هنوز عمل نکردین...... باور کنین خود بیهوشی و عمل هییییییچیییییی نیست...... هفته اول بعد از عمل هم بسرعت میگذره و با سختیاش فراموش میشه... سختی و مشکلات اصلی عمل تاااااازه از بعد از برداشتن قالب شروع میشه عزیزانم.... از اونروز به بعده که هرروووووز یه مدل بینی در سایزها و ابعاد متفاوت توی آینه رویت میشه و شما هی سورپرایز میشید و هی ناراحت و هی خوشحال میشید... و این داستان تا چندین ماه ادامه دارد..........................
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رفتم مطب دکتر خاکباز.... 2 تا مطب داره یکی ستارخان یکی ولیعصر... اصلا نمونه ندیدم... ویزیت شدم... مشکلات بینی رو خوب برام شرح داد و گفت که چکار میکنه... بعد گفت تامپون فقط 2 تا 3 ساعت بعد از عمل بر می داره چون نیازی نیست... بچه ها کسی اطلاعاتی از این دکتر نداره... همسایه ما باهاش عمل کرده خوب شده منم رفتم ... ولی نمی تونم تصمیم بگیرم... راستی گفت اندوسکپی از بینی هم نیازی نیست چون عکس بینیت خوب و واضح مشخصه... هزینه عمل هم 6 تومن می شه...
تو رو خدا یکی بگه من این بینیه گوشتیو پیش کی عمل کنم
شوی دایمی لباس ژیوار کلکسیونی از بهترینهای مجلسی و اسپرت با برندهای sabra ,MANGO,party21 , NBB, و ... تلفن 77726038. 09100615363
F a c e boo k // مزون ژیوار عکس از مدلها
مامان آنیسا خیییلی مبارک باشه.امیدوارم بینیتون عااالی بشه. یه کم توضیح میدین که مشکل بینی تون چی بود؟؟ در مورد پروسه عمل و بعدش هم بیاین لگین .برداشتن تامپونها و بخیه و ...کلا چطور بود؟؟ بعد از عمل درد داشتین؟؟ و از نتیجه کار تا الان.و اگه ممکنه لطفا عکس بذارین.ممنون
سلام . چه خبرا ؟ از بچه های قدیم کسی نیست ؟
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
سلااام دوستاان 😍 من تازه عضو شدم ولی چند روزه دارم پستای این تاپیکو میخونم، دلم یه بینی ظریف و شیک و نیمه فانتزی میخواد، بینی خودمم استخوانی با نوک گرد یه قوز کوچیکم داره از رو به رو میخوام باریک تر شه و نوکش جمع شه و سوراخاشم کوچکتر شه. دکترایی که مد نظرمن دکتر ابیانه علامه کوهستانی و سجادیان. شما که تو مطبشون رفتین میشه بگین کدوم یکی از این دکترا به درد من میخوره؟ لطفا کمکم کنین آخه من تهران نیستم نمیتونم برم مطب گردی، 😞😞 خیلی واسم مهمه که ظریف در بیاد 🙏🙏
من فقط عکسای سایت ابیانه و کوهستانی و سجادیان رو دیدم، از کارای ابیانه خیییییلی خوشم اومد به حدی زنگ زدم نوبت ویزیت گرفتم ولی بعدش پشیمون شدم ولی فقط تعریف علامه رو شنیدم و هیچ عکسی ازش ندیدم، یکی منو راهنمایی کنه لطفا، دیگه مغزم داره هنگ میکنه 😭😭😭
بچه ها من تو اینستاگرام کاراى دکتر محسنیان رو دیدم به نظرم خوب اومدن هزینشم انگار حدود ٣تومنه! یه نگا به کاراى اونم بمدازین من میرم مطبش تو ٢-٣ روز اینده بعد میام میگم چى دیدم چى شد
zizi
سلام بچه‌ها من خیلی به دفعه‌ای و بی تحقیق درست و کافی دارم تا یک هفته دیگه میام ایران که بینیم و عمل کنم دکتری که باهاش میخوام عمل بشم اسمش جاندانه هست دکتر یکی از آشناهامون بوده و آون خیلی راضی من راجع بهش چیزی تو اینترنت پیدا نمیکنم شما میشناسین؟؟ چیزی شنیدین ازش؟
2810