2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها سلام هرچی بیشتر میگذره بیشتر عاشق بینیم و انتخاب دکترم میشم فقط ورممم کم نمیشه و خیلی ورم دارم بینیم ماشاالله خیلی ناز شده خدایاااا شکرت دکتر شاهین فتح سامی عزیزم ممنونم ازت
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
بچه ها دکتر قالبم رو از روی بینیم که برداشت دلم میخواست گریه کنم ، بینیم خیلی بزرگ شده بود چندبرابر بینی خودم بود ، الانم که دیگه زیر بینیم گاز نمیذاره هر بار بینیم رو توی آینه میبینیم میترسم خیلیییییییی پهن و زشته ، از این بینیم واقعا بدم میاد ، یعنی همینجوری می مونه ؟ ایکاش اصلا عمل نمیکردم
سلام دوستان من قبلا این سوالارو پرسیده بودم هیچکی جوابمو نداد بخاطر همین دوباره کپی کردم. ممنون میشم جوابمو بدین. من تصمیم دارم بینیمو عمل کنم. تا حالا هیچ مشاوره ای نرفتم دو هفته س شروع کردم به تحقیق فقطم تو این تاپیک میچرخمو میخونم. هلاک شدم من بینیم قوز داره ولی اصلا نمیدونم چه جور بینی ای محسوب میشه. کلی از صفحات این تاپیکو خوندم. سایت سجادیانو دیدم کاراشو خوشم اومد فتح سامی هم خییلی خوشم اومد ولی پولشو ندارم برزنجیو خییییییییلی خوشم اومده ولی نمیدونم چقد میگیره! میشه لطفا راجع بع رنج قیمتا راهنماییم کنید؟ من تا شش تومن میتونم هزینه کنم. با این پول عمل خوبی خواهم داشت؟؟؟ ببخشید زیاد شد حرفام اینم بگم که من همیشه میگفتم دوست دارم بینیم طبیعی باشه. ولی از اطلاعاتی که از اینجا به دست اوردم فهمیدم نیمه فانتزی هم دوست دارم البته اگه یه قوس ناچیزو نیمه فانتزی در نظر بگیریم. من بینیم به صورتم کمی بزرگه. قوزم که داره. از روبرو یه انحراف کوچولو داره ( الان که نوشتم فهمیدم چقد افتضاحه دماغم) تمام رخم خیلی زشت نیست خلاصه ممنون میشم راهنماییم کنید چون واقعا سرگیجه گرفتم از بس خوندم پیشاپیش مچکرم
*** دکتر ابیانه *** 24 اسفند 93 ***
آرزو جان بینیت گوشتی بود؟ معمولا بینی های گوشتی تا یه مدت بعد عمل از بینی قبلی بزرگتر نشون میدن بخاطر ورم شدید... صبوری کن عزیزم...مطمئن باش اینجوری نمیمونه...امکان نداره بینی بعد عمل بزرگتر از بینی قبلی بشه...فقط بخاطر ورم اینطور بنظر میرسه.
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
آرزو چان با فتح سامی عمل کردی؟؟ عزیزم منم بل فتح سامی عمل کردم و روزی که قالب رو برداشت بینیم پهههههن و قلمبه و گنده بود طوریکه خیلی عصبی شدم و دکتر گفت صبور باشم... الان که 2 هفته گذشته خیلی از ورمن کمتر شده البته بازم ورم دارماااااا ولی باز کوچکتر از قبل شده و بازن کوچیکتر میشه....دکتر سامی تقریبا 4 یا 5 ساعتی رو تو اتاق عمل روی بینی بیمار کار میکنه و واسه همین ورم بیمار فوق العاده زیاد میشه.....عزیزم صبور باش... تو باید 6 ماه صبر کنی....مطمین باش بینیت انقدر زیبا میشه که باورت نمیشه
عزیزم من الان بینیم خیلی قشنگ شده و مطمین هستم خیلی خیلی نازتر میشه.....صبور باش آرزو جان بعضیا ورمشون زود میره ک بعضیا 6 ماه طول میکشه تا ورمشون بخوابه آرزو جان هیچ بینیی بعد از عمل که گنده نمی مونه فقط ورم هستش و فکر میکنی که گنده و بزرگه ...ان شاالله که ورمش زودتر میخوابه
عزیزم من الان بینیم خیلی قشنگ شده و مطمین هستم خیلی خیلی نازتر میشه.....صبور باش آرزو جان بعضیا ورمشون زود میره ک بعضیا 6 ماه طول میکشه تا ورمشون بخوابه آرزو جان هیچ بینیی بعد از عمل که گنده نمی مونه فقط ورم هستش و فکر میکنی که گنده و بزرگه ...ان شاالله که ورمش زودتر میخوابه
2810