2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
دوستان من دوست خودم با کوچک زاده عمل کرد بینی استخونی داشت و قوزش هم مثه من زیاد بود... خوب شده اما خودش میگه دوست داشتم قوس بده و یه کم فانتزی بشه اما خوب طبیعیه و منم شنیدم که کاراش طبیعیه... درباره ی ابیانه... از نظر سلامت بینی که من مطمئنم یعنی هم بویایی هم تنفس مطمئنم که مشکلی پیش نمیاد از نظر جای بخیه که من نمونه ی دوهفته و چند روزه ازش دیدم انگار اصلا بخیه نداشت یعنی جای بخیه ش خیلی برام جالب بود از نظر تقارن هم من بهش اعتماد دارم چون خودشم خیلی حساسه حالا من نمونه ی خاصی که ناراضی باشه ندیدم و اینکه طبیعی عمل میکنه مگر خودت توی اون عکسایی که شب قبل از عمل طراحی میکنه طبیعی رو انتخاب نکنی اکثر کسایی که میان مطب میگن ما طبیعی میخوای و بعد که دکتر عکس طبیعی بینی خودشونو نشون میده میگم نه چون توی طبیعیه واقعی فقط رفع ایراد میشه. دیگه.... از نظر کشیدن تامپون که من به چشم 3 نفر که پشت سر هم رفته بودن بکشن رو دیدم که اومدن پایین بلند گفتن درد نداشت و یکیشون که من باهاش دوست بودم گفت اصلا درد نداشت فقط آخرش یه کم سوزش داشت ولی درد نه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطیما تو میگی از کاراش خوشت اومده منظورت کارای سایتشه یا نمونه هایی که تو مطب دیدی؟ چون سایتش که دیگه خیلی عالیه ولی من بعید میدونم از هر 15-20 تا شاید یکی اونجوری بشه آخه بیشترشون مشکل خاصی نداشتن و یکی دوتاهم شاید فتوشاپ کمی داشته باشه شاید البته... ولی اگر هم واقعی باشه مطمئنم شانس ما بینیمون اون شکلی نمیشه
دوره نقاهت و کبودی و ورم کوچک زاده میدونی چطوریه ؟؟ عمل بازه یا بسته ؟ تامپون میذاره ؟؟ اصن تامپون گذاشتن خوبه یا بد ؟؟ بعضی ها میگن خوبه تامپون اما من از اسمشم میترسم !
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
فاطیما جدی بهت چنین حرفی زد؟ من جای تو بودم الان میرفتم عمل میکردم. به من گفت نیمرخت الان اگه نمره 11 بهش بدم بعد از عمل 17 میدم و برای بهتر شدنش واینکه آیا به 20 میرسه یا نه باید صبر کرد. تمام رخ هم گفت 14 میدم و بعد از عمل بالای 17 درباره ی عکسهای سایتش هم پرسیدم گفت اینا بهترین کارهای منن هردکتری بهترین کارهاشو میذاره و همه ی بینی ها و نوع و بافتشون به هم شبیه نیست و نمیتونیم انتظار عملکرد و نتیجه ی مشابه داشته باشیم
نه بابا دیگه بینی که گفتن عالی میشه خیلی بخواد خراب شه میشه خوب. بعدشم من بینیت رو ندیدم شاید واقعا عالی بشی. من یهو دیدی امروز به سرم زد رفتم ابیانه وقت عمل گرفتم. خسته شدم. واقعا کار سخت و گیج کننده ایه . انقد خوشم میاد اونایی که زود یه دکتر انتخاب میکنن و خیلی هم خوب میشن و راضی و خشنودن. درباره ی نمره هم باید به یه زبونی که منم بفهمم باهام حرف میزده دیگه واسه همین از نمره و اینا استفاده میکنن ولی اگر بینی منم خیلی عالی میشده حتما همینو میگفته حالا اگر امروز بعد از انتظار در مطب تصمیم به ویزیت با دکتر گرفتم دیگه حرفامو میزنم و سنگامو وا میکنم و راستی حسینی سوال میپرسم
سلام من یه مشکلی برام پیش اومده الان یکماه و نیمه که عمل کردم تیغه بینیم وقتی دست میکشیدم کاملا صاف بود دیشب که چسبمو باز کردم دست کشیدم رو تیغه قسمت بالا و نوک بینیم یکم برجسته تر بود حالت قوز نبود فقط صاف نیست کسی تجربه ای داره بانو منیر جان و دیگر دوستان ممنون میشم خیلی نگرانم
تصمیم بگیریم استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر
آخه فاطیما دیگه کدوم دکتر هست که ندونیم طرز کارشو؟ تازه اونایی که خیلی گرون میگیرن هم لزوما خوشم نمیاد مثلا شیروانی بخاطر جای بخیه ویا کلانتر. بقیه هم که نمونه کاراشونو ندیدم قیمتا سر به فلک میکشه. این بین میمونه همینایی که تو لیست داریم. بالاخره وقتی دنبال کار خراب یه دکتری بگردیم من مطمئنم که پیدا میکنیم. واقعا خودم گیج و خسته م
2810