2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015536 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرزوی عزیز واقعا الان اصلا اصلا نباید راجع به فرم بینیت قضاوت کنی...همه دکترا میگن مخصوصا توماههای اول نباید مدام آینه دستمون بگیریم...چ برسه به شما که تازه یک هفته از عملت میگذره... اینی که الان میبینی به هیچ عنوان فرم اصلی بینیت نیست... من 37 روزه عمل کردم...بینیم با وجود ورم زیاد، واقعا فرمش با روزای اول فرق میکنه... اگه از همین روزای اول بینی باوجود ورم زیادی که داره کوچیک بنظر برسه بعد از 6 ماه تا یکسال که ورمش بخوابه اونوقت یه بینی فوق العاده کوچیک و مصنوعی میشه که اصلا هم زیبا نیست... دکترم قبل عمل حرف خوبی بهم زد...بهم گفت اگه صبور نیستی حتی به عمل فکر هم نکن!!!
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
سلام دوست جونا من اومدم خونه رفتم مطب ابیانه اولین نفر بودم کم کم همه اومدن اما امروز بیشتریا مشاوره ای بودن و 2 مورد گچ داشتن . اولین نفر رفتم پیش دکتر و گفتم خسته شدم و میخوام عمل کنم اما خیلی میترسم ازینکه مشکل تنفسی و بویایی داشته باشم. ازینکه نوک بینیم خیلی تیز یا خیلی گرد باشه.ازینکه بینیم دراز و کشیده بشه و کلا گنده باشه و اینا باز به بینیم با دقت نگاه کرد و گفت خوب میشه . بینیت رو از بغلا باز نمیکنم چون پره ها و فاصله هاشون با لب و همدیگه خوبه پس فقط از وسط باز میکنم. روی تیغه رو قوس نمیدم چون فاصله پیشونیت و فکت زیاده یعنی فکت جلوتره. اما گفتم دوست دارم یه کم قوس داشته باشه خیلی کم. گفت نوک بینیت رو هم جمع میکنم. الان بهت 12 میدم در مجموع تمام رخ و نیم رخ اما اون موقع 18. انقد بهش گیر دادم و گفتم میترسم نکنه زشت شم و برم جلو آینه پشیمون شم که گفت هر عمل ریسک داره و اصلا ممکنه بین هزاران نفر یکی بمیره اگه میترسی عمل نکن چون این ترس همیشه بعد از عمل باهاته و موجب نارضایتیت میشه. یه دختری اونجا بود که وقت عملش کنسل شده بود اومده بود دوباره وقت بگیره. گفت من ساعت 10 عمل داشتم دکتر زنگید گفت قبل از تو بخاطر تب خال کنسل شده تو زودتر بیا. دخترخانوم میره و داخل بینش دقیقا وسط یه جوش داشته که تا دم در اتاق عمل با لباس میره و دکتر که میبینه میگه اگر 1٪ هم تب خال باشه بهتره که عمل نکینیم و ریسک نکنیم. خلاصه میندازه عقب.
چه وحشتناک ادم قبض روح میشه از استرس تا دم در بری بعد عمل نکنن روزی که من عمل کردم یه پسره یادش رفته بود مدارکشو با خودش بیاره عملش نکردن آنقدر عصبی شده بود اونجا رو گذاشته بود رو سرش
بله فاطیما من 26 بهمن وقت عمل دارم . اینم بگم که از یه دختر خانومی که دیگه الان باهم دوست شدیم 2هفته پیش که تازه عمل کرده بود شماره گرفتم و الان جویای حالشم که راضیه هم از مدل بینیش که فکر میکرد قوس نداره و هم از شرایطش. از یه خانوم دیگه هم شماره گرفتم که عمل یه هفته قبل از منه. دیشب که باهاشون حرف زدم گفت کاش میموندی بازم یه عالمه نمونه اومد ( اشتباه کردم نموندم) گفت خیلی قشنگ بود . راستی فاطیما اون خانومی که وقت عملش کنسل شده بود دکتر موقعی که برای اولین بار دماغشو دیده بود گفته بود خیلی خوب میشی خوشگل میشه دماغت فک کنم تو مایه های بینی تو بود. منم که دیدم متوجه شدم که واقعا بینیش مثل مدلای سایتش میشه تازه شایدم بهتر. برای همین بنظرم بازم برو مطبش بینی من از تو بزرگ تره با این حال از این همه استرس خسته شدم و میخوام به خدا توکل کنم و پیشاپیش از عملم احساس رضایت داشته باشم.
2810