2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بینیم استخونی بوده و انحراف شدید داشتم... سپتو و رینو عمل کردم...شاید بخاطر همینه که اینهمه ورم داره بینیم... انقد که از روبرو انگار گوشتی بوده بینیم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
مبارک باشه پروااا قشنگه .. اره ورمه ولی زیادم پهن نیست از نظر من اوکیه
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
رخساره جان میدونی از روبرو که مطمئنم جمع تر میشه ولی مشکلم اینه که دوس داشتم از نیمرخ نوک بینیم حداقل دو سه میلیمتر کوتاهتر از این بود
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
سلام دوستان من تصمیم دارم بینیمو عمل کنم. تا حالا هیچ مشاوره ای نرفتم دو هفته س شروع کردم به تحقیق فقطم تو این تاپیک میچرخمو میخونم. هلاک شدم من بینیم قوز داره ولی اصلا نمیدونم چه جور بینی ای محسوب میشه. کلی از صفحات این تاپیکو خوندم.
*** دکتر ابیانه *** 24 اسفند 93 ***
سایت سجادیانو دیدم کاراشو خوشم اومد فتح سامی هم خییلی خوشم اومد ولی پولشو ندارم برزنجیو خییییییییلی خوشم اومده ولی نمیدونم چقد میگیره! میشه لطفا راجع بع رنج قیمتا راهنماییم کنید؟ من تا شش تومن میتونم هزینه کنم. با این پول عمل خوبی خواهم داشت؟؟؟
*** دکتر ابیانه *** 24 اسفند 93 ***
2810