در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سارا.s عزیز تا یک هفته لخته وخون ابه طبیعیه اگه تامپون داری ممکنه خونابه داشته باشی بعد از این که قالب برداری مسلما بهتر از این حالت میشی ، اگه تامپون نداری با دکترت صحبت کن با گوش پاک کن که با پماد تتراساکلین چرب شده اروم.بینیتو تمیز کن ، اگه اناناس میخوری فعلا نخور چون اناناس خون و رقیق میکنه بازم برای این که خیالت راحت باشه یه سر پیش دکترت برو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیکران جان این کار دکتر یحیوی هستش ولی گویا چند تا از کاربرا ناراضی بودن میگفتم عکسای سایتش با خود عملش فرق داره ولی من خودم مطب ایشون نرفتم میتونید از بچه هایی که با ایشون عمل کردن بپرسین ، ولی همبشه بهترین راه برای اطمینان خاطر رفتن به مطب و دیدن وصحبت کردن با خود مریضاس اون چند بار نه یه بار ، موفق باشی
سلام ممنون از همه شما که وقت می زارین و اظلاعاتتون را در اختیار بقیه می زارین من چندین روز وقت گذاشتم و بیشتر صفحات این تاپیک و قبلیارو خوندم و چندتا سوال دارم که اگه راهنمایی کنین ممنون می شم من شنیدم بینی لیلا حاتمی عمل شده اگه درسته شما می دونین کدوم دکتر عمل کرده یا چه دکتری اونطوری عمل می کنه بینی من استخوانیه ممنون
سلام عزیزم بینی خانم حاتمی عمل شدس ولی من نمیدونم با کدوم دکتر عمل کرده من فقط چند تا دکتر میدونم که ظریف و قلمی عمل میکنن یکی علامه، سامی ، شیروانی ، خاتمی در مورد کاراشونم هم کار خوب دارن هم ممکنه شیرین کاری داشته باشن ولی باید حتما خودت بری کاراشونو ببینی، موفق باشی عزیزم
نظرتون راجع به کارهای دکتر مسعود راستکاری چی هست؟من بینیم کاملا استخونی هست و فقط یک کم قوز داره.یک بینی کاملا طبیعی میخوام.به نظرتون میتونه دربیاره یا بیشتر تحقیق کنم
رزانا جان دکتر راستکاری دکترخوبیه کاراش تمیزه جمع میکنه ولی قوس سربالایی نداره ولی ضرر نداره اگه از کارش خوشت اومده حتما برو مطب اون جا نمونه کار ببین تا خیالت راحت باشه.
سلام رز عزیز تاچند ماه اول احساس سنگینی و کشیدگی تو تیغه بینی همه هست که طبیعیه اینجوری فکر میکنی که جابه جا شده ولی این جوری نیست منم این جوری میشم مخصوصا زمانی که میخندم از دکتر بپرسیدم گفت طبیعیه من بار اول که عمل کرده بودم این جوری بودم ولی کم کم خوب شدم، نگران نباش چیز خاصی نیست ولی محض اطمینان یه سر پیش دکترت برو، موفق باشی
سوشیا جان اگه دکتر سعید راوندی رو میگین که بالای فروشگاه سالیانه تو کرج کارشون خوبه دوتا از دوستای من باهاشون عمل کردن سبکشون طبیعی و نیمه فانتزیه یه قوس ملایم میده من خودم که کاراشو دوست دارم هزینشون هم پارسال 6 تومن بوده البته باید بری مطبشون خودت نمونه ببینی و این نظر شخصی من بود سبک کاراشو دوست دارم خیلی تمیز عمل میکنه
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
دلم فقط به چهار پنج میلیمتر کوچیکتر شدن نوک بینیم از نیمرخ خوشه اگه بعد خوابیدن ورما نوک بینیم از نیمرخ کوتاهتر شه دیگه هیچوقت غصه نمیخورم راضیه راضی میشم
خدا جونم عاشقتم...
** P & R...forever...together **