2777
2789
عنوان

دختردارابگن

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 24 پست
آخی خب هر پدری یه جور ابراز میکنه دیگه😁مثلا من من بابام تا حالا چتد بار گفته که خواهر و برادرت که ا ...

آخی .منم همه تعجب کردن چطورباباراضی شدبه راه دورم داد ولی برگشتیم پیششون

من میگم یعنی چه مال خودمه بایدازدواج کنه خوشبخت باشه بمونه وردل پدرمادرپیرش که چی

هنوز خیلی خیلی زوده واسه این حرفا 

قبول دارم که یه روزی ازدواج میکنه ولی از الان آخه این حرفا چیه 

بچه باید از محبت پدر مادر سیر شه بعد بره خونه خودش

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو عزیزم شوهر دادن دختر که خوبه میره و یه دامادم با خودش میاره .وای از پسر تو این دوره زمونه ازدواج که کرد باید دل بکنی بعضی‌عروسا به هر بهانه میخوان جدا کنن پسر رو از خانواده اش

بگو عزیزم شوهر دادن دختر که خوبه میره و یه دامادم با خودش میاره .وای از پسر تو این دوره زمونه ازدواج ...

فکر کنم شوهرم هنوزتوزمان قدیمم‌مونده که میگن دخترمال مردمه.نمیدونه پسرا الان مال مردمن

بگو عزیزم شوهر دادن دختر که خوبه میره و یه دامادم با خودش میاره .وای از پسر تو این دوره زمونه ازدواج ...

جدانمیکنیم که .خب بایدمستقل باشه دیگه الان منو آورده وردل ننش .خوبه خداروخوش میاد اگه قراره منم پسرمواینجوری زن بگیرم صدسال سیاه نمیخوام پسرم زن بگیره ..

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .