2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015415 بازدید | 66527 پست
ببخشید زیاد شد حرفام اینم بگم که من همیشه میگفتم دوست دارم بینیم طبیعی باشه. ولی از اطلاعاتی که از اینجا به دست اوردم فهمیدم نیمه فانتزی هم دوست دارم البته اگه یه قوس ناچیزو نیمه فانتزی در نظر بگیریم. من بینیم به صورتم کمی بزرگه. قوزم که داره. از روبرو یه انحراف کوچولو داره ( الان که نوشتم فهمیدم چقد افتضاحه داغم) تمام رخم خیلی زشت نیست خلاصه ممنون میشم راهنماییم کنید چون واقعا سرگیجه گرفتم از بس خوندم پیشاپیش مچکرم
*** دکتر ابیانه *** 24 اسفند 93 ***
پروا جون بینیت خیلی خوبه اندازش. نگران نباش میگن ورماش میخوابه کوچیکتر میشه . معمولا بعد عمل اکثرا دلشون میخواست کوچیکتر میشد. ولی دیگه غیر طبیعی در میاد. من که به این امید زندگی میکنم الان . بچه ها یه سوال شما هم بعد عمل با لمس کردن ناصافی احساس میکنین رو بینیتون؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منصوره جان روی بینی بعضی وقتا ناصافی حس میشه که فقط فقط تو لمس معلوم میشه اصلا تو ظاهر نشان نمی ده که معلوم محل شکستن استخون اینجوریه برای منم بالای بینیم اینجوریه واصلا در ظاهر نشون نمی ده نگران نباش.
دوستای نازم ازتون ممنونم هانی67 عزیز من رشت با دکتر دادگری عمل کردم...از نظر تنفس و سلامتی و این چیزا بینی رو کلا بیمه میکنه...یکی از آشناهام 7 سال پیش باهاش عمل کرد بعد اینهمه وقت نه مشکل تنفس داره و نه حتی 1 درصد بینیش افت کرده...اما خب دست و دلش به کوچیک کردن نمیره
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
ماری جان آدرس مطب دکتر سجادیان تو کرج رو برات گذاشتم. آدرس : فردیس فلکه دوم ،خیابان 15 غربی جدید، مجتمع تخصصی پارسیان، طبقه 3 تماس جهت تعیین وقت : 09395978418 36559139 -026 سه شنبه ساعت 3 به بعد وقت میدن و دکترم همین سه شنبه ها 5 به بعد مطبن مطب فردیس خلوت تره
دکترسجادیان
2810