2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
واقعا نمیدونم چکار کنم؟!! راستی 6500 با هزینه بیمارستان میشه یکی از دوستهام چند سال قبل با دکتر پریاوی عمل کرده عروسکی خیلی خوشگل شده ولی چند روز پیش دیدمش تیغه بینیش کج شده بود.
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه سمت راستم خیلی ورم داره هفته پیش رفتم پیشش حرفش قانعم نکرد میگه چون سمت راستت انحراف داشتی بیشتر ازین نمخوابه اینطوری باشه ک 90 درصد ملتی ک عمل میکنن انحراف دارن
اللهم صل علی محمد وآل محمد
وااااااااااااای گوگولی جون چه قدر بینیت ناناسی شدهههههههههههههههه چه قدر میاد به صورتت ماه بودی ماه تر شدی دختر گفتی این واسه ی 5 ماهگیه بینیته؟ الان که فکر کنم هفت ماه شده باشه بینیت، بازم کوچیکتر شده یا همین سایز مونده؟ نوکه بینیت افت نداشته؟
گوگولی بینیت خیلی خوب شده عاشق نیم رخت شدم من :) یکم راجع به عمل بسته توضیح میدید بچه ها ؟ چرا میگن واسه تنفس خوب نیس نسرین جان دکتر روشنی کدوم شهره ؟ دکتر پریاوی میدونم گچسارانه درسته ؟کارش خوبه؟ پرپر جان عکستون زیاد واضح نیس عزیزم
من بعد از دیدن عکس گوگولی امروز بدو بدو رفتم مطب احمدی ولی از هیچ دماغی اونجا خوشم نیومد . ناراضی هم داشت اونجا . یه دختره همش به من میگفت اینجارو فراموش کن برو دنبال یه دکتر دیگه .. ولی همه این نکته رو اذعان داشتن که نه دردی داشتن نه کبودی تنفساشونم عالی بوده :( ولی همه ورم داشتن نمیدونم به نظرتون حذفش کنم ؟ اخلاقش ولی خوب بود ! ( آیا مهمه حالا ؟)
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
منم امروز بعد از دیدن عکس گوگولی جون با خواهرم رفتم مطپ دکتر احمدی ، همه از اخلاق دکتر راضی بودن اما اکثرا از فرم بینی هاشون ناراضی بودن ، و میگفتن دکتر خیلی رو بینیشون کار نکرده هرچند هیچ کدوم مشکل تنفسی نداشتند ، منم که ترمیمی بودم اصلا نگاه نکرد ، گفت ترمیم قبول نمیکنم دوستان راجع به کار دکتر ابیانه چیزی میدونید ؟
سلام گوگولی جان بینیت عالی شده.....منم از مدل بینیت خوشم اومد....گوگولی بینی گوشتی رو خوب میتونه عمل کنه؟* نسی جان***** افرادی که مطب احمدی دیدی عمل کردن...چندوقت بود عمل کرده بودن و واسه چی ناراضی بودن میشه بیشتر توضیح بدی....رخساره جان شماهم اگر واسم توضیح بدی ممنون میشم. واسه چی همه ناراضی بودن؟*
سلام . من حدود دوماهه عمل کردم پیش دکتر حمیدرضا مفرد دو سه ماه تو این سایت چرخ زدم اما همه یه چندتا دکتر مشخص شده رو میرفتن تصمیم گرفتم برم محبی ، ویزیت هم شدم و قرار شد برم عکس نگاره هم بندازم و برم برای وقت اما اتفاقی توی درمانگاهی یه دختری رو دیدم که از فرم بینیش خوشم اومد و ادرس مطبش دکترش رو گرفتم دختره دو سال و نیم بود عمل کرده بود و خیلی از نظر ظاهر و تنفس راضی بود ، گفت سه نفر از فامیلامون هم پیش همین دکتر رفتن و راضی هستن خلاصه ماهم رفتیم مطبش و این دکتر اونقدر ماه و دوست داشتنی بود که همه دکترایی که در نظر داشتم رو فراموش کردم اصلا هم قصد گذاشتن و تبلیغ کردن دکتری رو نداشتم اما چون از دکترم راضی هستم گفتم عکس خودم رو بزارم شاید بعضی ها از فرم بینیم خوششون بیاد در ضمن دکتر اونقدر با انصافه و پولکی نیست که بینی رو اول گفت چهار میلیون اماازم 2800 گرفت. http://8pic.ir/images/6xzqqzoq29m7oct1zj7u.jpg
ممنون از دوست خوبی که جوابم و داد دوستان من خودم دوست داشتم طبیعی عمل کنم ، اما الان میگم یکوچولو هم فانتزی باشه خوبه. دوستان لطفا اگر از کارای توفیقی کسی و دیدید بازم به من اطلاعات بدید. ودکتر خوب تو کرج بهم معرفی کنید خیلی خیلی ممنون میشم
3pideh جون کاملا حق با شماس . من هم با یحیوی تجربه خیلی بدی داشتم اولا از گلو درد داشتم می مردم که گفتن به خاطر اون لوله ایه که موقع عمل توی گلو می ذارن. بعد از کشیدن بخیه ها هم درد خیلی زیادی داشتم که بعدا معلوم شد جای بخیه چرک کرده و با آنتی بیوتیک خوب شد . اون قطعات مثل پلاستیک توی بینی هم تا درنیاورده خیلی اذیت می کنه. من با بعضی بیمارای دکتر یحیوی که صحبت کردم می گفتن درد نداشتیم. شاید من استثناء بودم و آستانه تحمل درد در اون ها با من فرق می کرده. به هر حال من هم درد رو کشیدم هم غصه شکل افتضاح بینی ام رو از همون روز تا حالا دارم.
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
2810