2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
نسی جان ابیانه کاراش قشنگ و تمیزه چند تا از بچه های تاپیک باهاش عمل کردن، هانی عزیزم من فقط از دکترایی که فانتزی ونیمه فانتزی کار میکنن دکتر علامه، سامی، طاهریان، شیروانی میشناسم ، علامه و طاهریان قیمتاشون خوبه ، سامی و شیروانی دستمزداشون بالا هست
ممنون از همه ی دوستای عزیزم پروا، نسرین، النا، ماری جون، پریسا، رخساره، نسی، بانو منیر و ... که بهم خیلی لطف داشتند، مرسی مهربونااااا پریسا جون من 19 مرداد عمل کردم این عکسا جدیده، یعنی چند روز پیش گرفتم، 19 این ماه میشه 6 ماه که عمل کردم. بینیم اولش سربالاتر بود دکتر گفت یکم پایین تر میاد که الان اوکی شده. النا جون کلا دوجور عمل بینی داریم عمل بسته و عمل باز. تو عمل بسته کلوما هیچ برشی نمیخوره و عمل از طریق برشی که داخل سوراخ بینی میزنن انجام میشه و اصلا اینطور نیست که برای تنفس خوب نباشه!!!! تو عمل باز کلوما برش میخوره و پوست کاملا از رو استخون جدا میشه. نمیشه گفت کدوم بهتره چون هر دکتری روش خودش رو داره و بنظرم کار دکتر مهمه نه روش. البته میگن برای دوستانی که میخوان ترمیم کنن عمل باز بهتره. ماری جون همه نوع بینی ای رو عمل میکنه دکتر. کار گوشتیشم خوبه. باز حتما خودت برو نمونه ببین عزیزم. رخساره و نسی جون همونطورکه گفتم کارای دکتر احمدی پرورمه و باید نمونه های بالای 5 ماهشو دید که بشه قضاوت کرد. حالا من نمیدونم اوناییکه ناراضی بودن چقد از عملشون میگذشته! ولی خب من خودم تا سه ماه بینیمو از روبرو دوست نداشتم به دکترم که گفتم گفت ورمه و صبور باش خوشگل میشه. الانم که نتیجه شو دارید میبینید. تازه بینیه من هنوز یکم ورم داره که دکتر گفت تا یه سال دیگه میره. من خودم تو چندباری که مطبش رفتم یه دختره رو دیدم که یه ماه از عملش میگذشت بینیش از نیمرخ خوب بود ولی از روبرو اصلا قشنگ نبود. اما دو ماه دیگه که دیدمش بینیش چندبرابر کوچیک و خوشگل شده بود!!!! یعنی واقعا تعجب کرده بودم. بخاطر همین میگم نمونه های بالای 5 ماه رو ببینید. بازم میگم سلیقه ها متفاوته. این نکته رو هم درنظر داشته باشید که نتیجه ی عمل بینی خیلی بستگی به بیس بینی داره، دکترا که نمیتونن معجزه کنن اگر هم بخوان کوچیکتر از ظرفیت بینی کوچیکش کنن سلامت بینی از دست میره و مشکلات تنفسی بوجود میان. پس همه ی اینارو درنظر داشته باشید. من یه سال تحقیق کردم. با چشم باز دکترمو انتخاب کردم. 7/8 بارم رفتم مطبش. مدلای خوشگل تو سبک بینیه خودم خیلی دیدم. خرابکاری ندیدم اما بودن مدلایی که دوست نداشتم. اما خب اطمینانم به دکتر جلب شد و الانم خداروشکر راضی ام. شما هم با هر دکتری میخواید عمل کنید حتما حتما باید بهش اطمینان کنید اینجوری نباشه که وقتی تو اتاق عملید دودل باشید و تردید داشته باشید. این خیلللللللی مهمه. ایشالا با هر دکتری که عمل میکنید از نتیجه ی عملتون راضی باشید و مماخاتونم خوشگل و عالی بشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عرضم به خدمتتون که خانمی که کنار من نشسته بود بینیش بزرگ بود بعد من ازش پرسیدم شمام میخوای عمل کنی ؟ تحقیق کردی در موردش ؟ ایشون فرمودن نه من نزدیک ۱ ساله عمل کردم دکتر میگه اینا ورمه . اما من دوس ندارم کارشو به منم میگفت اگه میخوای بینیت خوشگل باشه برو جای دیگه ... ولی عکسای قبل عملشو نشون داد بینیش خیلی بزرگتر بود ولی خودش میگف زیاد فرق نکرده ! یه دختره دیگه م بود ۶ ماه عمل کرده بود ولی خیلی بد بود دماغش و راضی نبود ولی بقیه راضی بودن میگفتن اینا ورمه میره ... من به دکتر گفتم بینیم کم کاره یعنی ورمش کمتر از ایناس که بیرونن ؟ ناراحت شد گفت کی به تو گفته بینیت کم کاره ؟ اتفاقا من باید روی این بیشتر وقت بذارم بینیت ظریفه مثل کار با شیشه و سنگه ( از این صحبتا ) به من گفت بینیت خیلی خوب میشه . اینو بیرون به دوستان گفتم . اونا هم گفتن ایشون الکی به کسی نمیگه خوب میشه بینیت اگه گفته خوب میشه پس حتما خوب میشه نمیدونم دیگه از این لحاظ که درد و کبودی نداشت کسی خیلی وسوسه شدم برم اینجا . اما متاسفانه بینی خوشگل ندیدم . یعنی بینی گوگولی کجا اونا کجا !‌
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
آره رخساره جون الکی به کسی نمیگه بینیت خوب میشه. بمنم گفت بینیت 100% عالی و شیک میشه. اینو من تو تاپیک وقتی که رفته بودم مطبش و هنوز عمل نکرده بودم گفتم. خدایی هم بینیم خوب شده.
این یکی از فاکتورهای منه که دوره ی نقاهت راحتی داشته باشم و همین که مشکل تنفسی اینا برام پیش که این دکتر عالیه اما تو کار زیباییش شک دارم ... شما نظرت در مورد راستکاری چیه ؟
+++++++ دکتر وقردوست . شنبه ۹ اسفند :xXxXx +++++++++ انرژی مثبت برای همه کسایی که عمل کردن و یا میخوان عمل کنن ++++++++ خوشگل میشیم هممون
درمورد دکتر راستکاری نمیتونم چیزی بگم چون اطلاعات زیادی ازشون ندارم. اسمشونو شنیدم ولی نمونه کار ندیدم ازش. نشنیدم دکتر خرابکاری باشه البته. حقیقت اینه که دکتر احمدی بینی رو فانتزی عمل نمیکنه و اگه بینی بزرگ باشه خیلی کوچولوش نمیکنه. چون بیشتر به سلامت بینی اهمیت میده. اگه کسی میخواد بره پیش ایشون که بینیش بزرگه نباید توقع یه بینیه کوچولو رو داشته باشه. بینی کوچیک میشه ولی در حد یکی دو سایز. قبلا هم گفتم من ایشونو از لحاظ تنفس، سلامت بینی، جای بخیه و تمیزی کارش تضمین میکنم ولی مدل بینی هاش بستگی به سلیقه ی خودتون داره.
این عکسای منه .. عذر میخوام از دوستان دیگه ، این لینک رو دوباره فرستادم نیم رخم http://up.pixfa.ir/54ba9599e6103/ تمام رخم http://up.pixfa.ir/54ba96823e7ca/ سه رخم http://up.pixfa.ir/54ba96ff9cceb/
سلام دوستان منم دنبال دکتر واسه بینی میگردم مطب چندنفر رفتم اما واقعا درست نمیتونم انتخاب کنم ضمن اینکه از مطب گردی بیزارم .دوست دارم یه دکتر خوب باشه و چندبار مطبش برم و کاراشو ببینم و بعد عمل کنم. در حال حاضر ابیانه مد نظرمه و دوست دارم زودتر عمل کنم چون از بیخوابی و کابوس و گیجی خسته شدم. دیروز مطب مفرد هم رفتم اما 2 نفر ناراضی بودن. یک نفر هم تازه اومده بود تامپونشو در بیاره و بقیه اقوام و فامیل و همراه بودن.
محسن اسلامی چی ؟ من عکسی از کاراش تو اینترنت پیدا نکردم اما یکی از دوستان معرفیش کرد .. بانو منیر هم فک کنم گفت خوبه .. البته دوتا اسلامی داریم جواد و محسن
رخساره جون بینیت که خیلی خووووووووووبه مخصوصا از روبرو فقط نیمرخت باید اصلاح شه. خب بنظرم دکتر احمدی میتونه گزینه ی خوبی واست باشه. بینیت قشنگ میشه. چون بینیت بزرگ نیست عمل که بشه کوچیکتر میشه. البته این در حد یه پیشنهاده عزیزم. خودت خوب تحقیق کن و چندبار مطبش برو اگه انتخابش کردی. محسن اسلامی هم تعریفشو شنیدم اما نمونه ندیدم. نیلوز جان دکتر ابیانه دکتر خوبی هستن.
گوگولی من از اینترنت دنبال دکتر گشتم یعنی اول 2تا از دوستام که چند سال پیش عمل کرده بودن و خیلی خوب شده بودن دکترهاشونو معرفی کردن که وقتی رفتم مطبشون منصرف شدم انگار فقط دوست من خوب شده بود ولی در ظاهر شخص خاصی ناراضی نبود. ابیانه رو از اینترنت پیدا کردم عکسای سایتشو دیدم که واقعا عالی بودن رفتن واسه مشاوره که مشاوره ش هم رایگانه اونروز 7 نفر اینطورا بیشتر نبودیم که بیشتر واسه مشاوره اومده بودن بجز یه پسره که چسب داشت و قبل عملش خیلی مورد داشت بینیش اما بعد از عملش خیلی خوب شده بود و وقتی رفت پیش دکتر و چسب رو برداشت خیلی قشنگ بود. نوبت مشاوره من رسید . دکتر صادق و خوش برخورد و آرومیه اصلا جو نمیده که عالی میشی فالان میکنم و اینا بهش گفتم آقای دکتر عکسای سایتتون خیلی قشنگه گفت اونا بهترین کارامه همیشه همه بهترین کاراشونو میذارن . از صداقتش نسبت به خودم و از مریضهای راضی در مراجعه های بعدیم تصمیم گرفتم برم پیشش ولی 80٪ اون بقیه ش هم بخاطر مریضی وسواسه
2810