در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
باران جان خواهشا با تعریف دوست و آشنا با دکتری بینیت عمل نکن ! دوستم از دکتری تعریف کرد منم باهاش بینیم عمل کرد خودم انداختم تو دردسر حالا کاسه چه کنم چه کنم دستم گرفتم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سلام بچه ها من یه روز پیش با فتح سامی عمل کردم قبلا یعنی حدود یکسال پیش معده درد داشتم ولی یک سالی بود که اصلا درد نداشتم ولی توی این سه روزی که عمل کردم معده دردای بدی میگیرم علتش چیه؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گوگولی جون بینیت عالی شده عزیزم منم بینیه قبل عملم شبیه شماس عزیزم یکی از گزینه هامم احمدیه گوگولی جون شما بینیت همونن مدلی ک ازش خواستی شد؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
مرسی نیلوفرجون عزیزم من مدل خاصی بهش نگفتم... چون معمولا بینی رو با توجه به صورت عمل میکنه یعنی هرچی بهت بیاد فقط فانتزی کار نیست و قوس زیاد نمیده. قبل عمل رو عکسم طراحی کرد همونم شد بهش گفتم هر مدلی که فکر میکنید بهم میاد عمل کنید فقط بینیم شیک و ظریف شه
مامانم عاشق بینیت شد گوگولی جون هی میگه بهش بگو بریم از نزدیک ببینیمش خخخخخ
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
عزیزم من تهران نیستم تابستون میخوام عمل کنم مرسی از لطفت مواظب بینیه خوشگلت باش
گوگولی جون؟ با اجازت من عکسای نیمرخ یک ماهو پنج ماهتو بطور دقییییییییییییق مقایسه کردم دیدم بطور محسووووووووووووسی مماخت بعد پنج ماهو نیم هم کوچیکتر شده هم خوشملتر
خدا جونم عاشقتم...
** P & R...forever...together **
من امروز رفتم مطب دکتر روشنی..یه آقای جوون عمل شده بود بدون چسب بود ورم داشت ولی بینیش خیلی خوب بود.یه خانم هم اومده بود حدود یک ماه عمل شده بود با اینکه ورم داشت اما خیلی بینیش قشنگ بود.چند تا بینی هم زیر چسب بودند که ظاهرا خوب بود.اول یه خانمه شرح حال رو میپرسه و یادداشت میکنه و نوع بینی که میخوای میپرسه..توی کامپیوتر هم کلی عکس نشون داد.خیلی هم مطبش شلوغ بود و کلی هم بیمار از کشورهای عربی داشت... به نظرم تمایل دکتر بیشتر به طبیعی تا نیمه فانتزی هست... نمونه های توی مطب از عکسهای سایتش بهتر بودند. برام سی تی اسکن نوشت و عکس ..راستی بهم گفت بینیم استخوانی غضروفی با پوست نازک هست و گفت بینیت خوب میشه و تنفست هم... بچه ها من حوصله مطب گردی بیشتر ندارم ..می ترسم آخرش منصرف بشم.