2777
2789
عنوان

از شب یلدا متنفرم کاش حذفش کنن از تاریخ

| مشاهده متن کامل بحث + 9207 بازدید | 347 پست
عزیزم یلدا یک جشن باستانی هست پاکستان در اون زمان جزو ایران بوده !

عزیزم من ایرانیم و از همه جشنا هم خوشم میاد

مسلمونم هستم و از اعیاد مذهبی هم خوشم میاد

روی حرفم با کسانیه که میان نفی میکنن این موضوع رو

مثلا عرق ملیشونو میخوان نشون بدن غافل از اینکه ما کلی ایرانی عرب داریم و هم وطنمون هستن با این حرفا باعث میشه این عزیزان برنجن و خودشونو جدا و تنها بدونن

این شکلی که این کاربر کامنت گذاشتن قشنگ طرز حرف زدن یه دختربچه ی مدرسه ای رو تداعی میکنه برای آدم

ایشالا یه شوهر خوب گیرش بیاد ازدواج کنه بره با شوهرش جشن بگیره شمام به یلداتون برسین

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای شما ک خووووبه من مادرشوهرم مارو مبکشوند میبرد نمیزاشت برم خونه اقوام و خانواده خودم بعد پدرشو ...

خانواده شوهر منم ده می‌خوابن دوسال با جنگ و کتک کاری کاری کرد برم خونشون شب یلدا و مناسبتا دیگه از پارسال سفت وایستادم گفتم امسال میرم خونه مامانم شیش سال ازدواج کردم چهارسالش شوهرم با خانوادم قهر بود خلاصه پارسال شب یلدا رفتم شمال خونه مامانم تا دو شب گفتیم و خندیدیم انقد خوش گذشت که شد بهترین یلدامون امسال دوباره باید برم ریخت مادرشوهر ببینم و نه شب یلدا تموم شه  امسال شوهرم مرخصی نداره بریم شمال 

منظورم عید مذهبی نیست میتونی نگیری

تو چرا اینجایی؟ جات پیشه عرباست هرررررری

کلا دیگه پیشه اونا میتونی جشن نگیری 

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
ایشالا یه شوهر خوب گیرش بیاد ازدواج کنه بره با شوهرش جشن بگیره شمام به یلداتون برسین

اونوقت دوتایی با هم جشن میگیرن  دیگه حتما باید بره اسی😃

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
عزیزم ما که نمی‌تونیم چیزی رو تغییر بدیم به شوهرت ذکر و راست بگو اینبار بریم خونه مادرم

اخه یکی تاپیک لباس یلدا گذاشته بود گفتم برا بچه هام بخرم یاد شب یلدا حروم شد هر سالم افتادم 

اسلام دو عید بیشتر نداره قربان و فطر

خانما لطفا اینو گزارش بزنید 

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

واه ینی اون بخاطر شما تولد نگیره؟! شما میتونی محترمانه تبریک بگی و کادوتو بدی و پا شی بری به دید و بازدیدت که اتفاقا اندازه تولد اون مهمه برسی☺️

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

اینا نمایندگان داعش در وطنن

احتمال زیاد ایشون اهل سنت هستن

عقاید خیلی خشکک و غیرقابل تغییر و مخالفاشون میشن کافر

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
2810