2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015578 بازدید | 66529 پست
بچه هایی که از شهرستان میایید تهران عمل کنید برای برگشتن و سوار شدن به هواپیما حتما اجازه نامه دکتر برای پرواز رو حتما بگیرید وگرنه خیلی اذیت میشید.
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
مرسی نسرین جون نگاه کنم.میام. 09166541677این شماره منه اگه میشه لطف کن ذخیره کن اونجوری بهتر میتونیم در تماس باشیم که از راهنماییات استفاده کنم عزیزم.
خداجونم عاشقانه میپرستمت.ازمن راضی باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نسرین خانم عکسای رجایی نوک بینی انگار بعد عمل هم یه جوری اومده جلو مگه نه؟روشنی هم پره ها و جای بخیه انگار یه جوریه مگه نه البته اینا نکاتی که من دیدم شایدم اشتباه کنم دوستان لطفا نظر بدین ناگفته نماند من خیییلی گیر میدم
خداجونم عاشقانه میپرستمت.ازمن راضی باش
بانو منیر جان هر دو تاشون متخصص گوش و حلق و بینی هستند... رجایی میگفت برای من اول سلامت بینی و رفع نواقص بینی مهمه ،بعد زیبایی.. هفته آینده میرم روشنی گزارش کارم رو میدم.خخخخخخ
مینا جون به نظرم دکتر رجایی بیشتر طبیعی عمل میکنه و گاهی یه قوسهای کوچولو هم میده به نظرم با توجه به بینی های بلند و افتاده ای که توی بعضی عکسها هست خوب کار کرده.میشه بگی کدوم عکس منظورته؟؟ میتونی عکس رو ذخیره کتی و اینجا لینک آپلود رو بذاری در موردش صحبت کنیم
سلام به همگی دوستان عکس بینیمو بذارم نظر میدید لطفا؟ یه دکتر بم پیشنهاد بدید من از سبک یحیوی و راستکاری سامی شیروانی خوشم میاد که شیروانی و سامی گرون میگیرن تا 5 ت میخوام هزینه کنم از کارای سجادیان زیاد خوشم نمیاد ظریف و قلمی دوس دارم. حالا عکس بذارم ؟کسی هس؟
النای عزیز پیشنهاد می کنم یک دو روز در مطب یحیوی بنشینید و عمل شده ها رو ببینید. زیر گچ همه قشنگن پس سعی کنید کسانی رو که گچ ندارن ببینین. اگر یک مورد تونستین پیدا کنین که شباهت به عکسهای فوتوشاپی سایتش داشته باشه برین و با خیال راحت خودتونو دستش بسپرین. سر دماغ رو کوچک نمی کنه و یه غضروف قلمبه مثل سر دماغ خودش برای آدم می ذاره یا جور دیگه ای بلد نیست عمل کنه یا فکر می کنه آدم هر چیئ بیشتر شبیه پینوکیو بشه خوشگل تر میشه البته نظر نهائی با خودتونه
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
سلام بچه ها خیلی خوشحالم که اینجا رو پیدا کنم تروخدا کمکم کنید من میخوام بینی مو عمل کنم ولی خانوادم راضی نمیشن بیام تهران تروخدا اگه دکتر خوبی تو "اراک" میشناسید بم بگید ممنون
سلام دوست جونا دکتر راستکاری واسه بینی گوشتی مناسب...بینی گوشتی رو میتونه خوب عمل کنه....من بینی طبیعی خیلی شیک دوست دارم.... بانو منیرجان دکتر شاهین صحرایی کارش خوبه؟*واسه بینی های خگوشتی خوبه؟**و بیشتر تو چه سبکی کار میکنه؟*** سامی آخه واسه چی اینقدر هزینش رو زیاد میگیره؟**آخه بابت چی اینقدر میگیره؟*