2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015580 بازدید | 66529 پست
سلام مینا جان دوست خوبم منم مثل شما از خوزستانم و یه بچه کوچیک دارم،اما بچه کوچیک داشتن به این معنی نیست که از خودمون بگذریم و تمام توجه و حسمون به بچه باشه! پس کی وقت واسه خودمون بذاریم؟؟پس بهترین و اولین کار مهم اینه که اول وقت واسه خودمون بذاریم بعدش بچه مون... حالا راجع به سوالی که گفتی چرا سامی رو انتخاب کردم 1- اول اینکه من بینیم بسیار افتضاح و کج بود و دنبال یه دکتر عالی میگشتم 2- با ابن تاپیک آشنا شدم 3- از طریق دوستای خوبم مثل شهناز،ساسان ، بانو منیر عزیز، و خیلی از دوستای گلم شروع به انتخاب و پرس و جو درباره دکترها کردم 4- دکتر سجادیان که اصلا به کارم نمیومد چون بینی رو باریک و قلمی نمیکنه یعنی اینکه بینی رو طبیعی عمل میکنه ولی من فانتزی میخواستم پس دکتر سجادیان از لیستم حذف شد 5- دکتر علامه بود که چون بینی من کوتاه بود و شنیده بودم که بینی رو زیبا عمل میکنه ولی یه مقدار کوتاهتر میکنه پس از لیستم حذف شد 6- دکتر فتح سامی موند که تصمیم گرفتم برم مطبش و اون روز که رفتم مطبش 2 تا نمونه زنده دیدم که بینبشون عالی و دقیقا همون چیزی بود که میخواستم ودلمو به دریا زدم و انتخابش کردم و دکتر سامی بهم قول داد که بینیمو باربک و قلمی و خوشکل کنه.... کمتر از یک هفته وقت عمل با سامی عزیزم دارم برام دعا کنید میخوام یه مامان خوشکل واسه دخترم و یه خانم خوشکل واسه شوهرم بشم بوووووووس واسه همه عزیزانم خداحافظ
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر سامی فانتزی کار و تمیز کار میکنه سجادیان بسیار طبیعی و تیغه بینی رو باریک نمیکنه دکتر علامه ظریف کار و زیبا عمل میکنه و بینی رو سربالا میکنه دکتر حسنانی طبیعی طبیعی عمل میکنه راستی مینا جونم یه دکتر تو خوزستان-ماهشهر هست به نام دکتر فرزانه که دوست و رفیق صمیمی دکتر فتح سامی هستش،کارشم خیلی تمیزه ولی من چون بینیم خیلی خیلی کار میبره نخواستم برم پیشش ولی کارش حرف نداره و هفته ای یه بار از تهران میاد ماهشهر و عمل بینی انجام میره اگر خواستی حتما برو پیشش کارشو دوست دارم ولی خودم به شخصه چون بینیم بینهایت کج و معوجه واسه همین میرم پیش سامی دعا کنید بینیم متقارن بشه
مرسی ستاره جون.منم هندیجانم.خواهر شوهرم پیش فرزانه عمل کرده بعد یه سال یه ذره فرورفتگی داشت که ترمیم کرد بینیش خوب و طبیعیه ولی یه ذزه افتلدگی داره که فکر کنم خودش خواسته بوده.خوش به حالت که دکترت رو انتخاب کردی ایشالله که عالی شه بینیتون. من تازه اول راهم...
خداجونم عاشقانه میپرستمت.ازمن راضی باش
سلام آرزو جون آره عزیزم منم ان شاالله به امید خدا اول بهمن مسلما هرکسی استرس و دلشوره داره خیلی دعا کن منم واست دعا میکنم شما خونتون تهرانه؟متاهلید یا مجرد؟ چقدر هزینه دکترت شد آرزو جان؟
مینا مامان امیر حسن صفحه 1553 سایت دکتر رجایی رو گذاشتم نمونه کارهاش هست.من دیشب باهاش ویزیت شدم برای 29 بهمن وقت گرفتم.البته قبلش روشنی رو میرم. عکس خودم هم همون صفحه گذاشتم ..من یه بینی طبیعی با یه قوس خیلی ملایم روی تیغه بینی مد نظرم هست.. دکتر رجایی استاد دانشگاه شیراز هست.خیلی با حوصله بود..اگر خواستی بگو شماره اش رو بدم بری .فقط یکشنیه و چهارشنبه کلینیک نوین ایران ویزیت میکنه..آدرسش سر ابیوردی دوم کوچه استخر انقلاب هست دکتر روشنی قصردشت بعد از خیابان ولی عصر ساختمان پلاتین هست. اگر رفتم ما شرحش رو برات مینویسم. بانو منیر جان مهربون..کار دکتر رجایی رو با دکتر زمانی مقایسه کردی به نظرم سبک هاشون متفاوت هست! ..نمیدونم به نظرم دکتر زمانی خیلی کارهاش بده اصلا خوشم نیومد..(قدرت الله زمانی هست دیگه نه؟)
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
سایت دکتر روشنی هم عکسهاش پایین صفحه هست و بالای صفحه که باز میشه توی منوهاش گالری نداره و عکسها پایین هست.میشه یه لطف بکنید عکسهاش رو نگاه کنید http://drroshani.com/index.php/en/ مینا مامان امیر حسین من نمونه کار دکتر خسروی دیدم.دوستم 2 سال قبل باهاش عمل کرده دماغش رو کرده اندازه یه نخود...خیلی کوچیک!! خب از نظر سلامت بینی و حتی زیبایی جالب نبود. دکتر گندمی چند سال پیش نمونه کارش رو دیدم خیلی افتضاح بود..نمیدونم شاید الان دیگه تمرینهاشو کرده خوب شده
این سایت رجایی هست http://www.dr-rajaee.com/ بچه ها ترا خدا کمک کنید این سایتها رو نگاه کنید ببینم این 2 تا دکتر سبک شون به کدوم دکترهای تهران نزدیک تره؟ رجایی با اطمینان میگفت درصد ترمیمی توی کارهاش نسبت به دکترهای دیگه کمتره ولی چه جوری مطمئ بشم؟! گفت روزی فقط یک عمل انجام میدم نه بیشتر!!! اصن گیج شدم حسابی
نیکی نیکان جان دکتر منافی قبلا شیراز عمل میکرد.یکی از دوستهام 10 سال قبل باهاش عمل کرده بینیش در مجموع خوبه فقط یه مقدار زیادی کوچیک شده.البته برای 10 سال قبل خیلی خوب بوده.
ستاره جون بینی شما گوشتیه؟؟الان رفتی برای عمل چه مدت باید تهران بمونی؟؟ حتما برامون عکس بذار... .سامی که خیلی دکتر خوبی به نظر میاد.ایشالله بینیت همون جوری که میخوای بشه.
بانو منیر جان ،منظورت از دکترت رجایی هست دیگه نه؟یا روشنی عزیزم؟ آره تهران دردسرهای خودش رو داره.من یه بار تهران یه عمل زیبایی انجام دادم.خیلی سخت بود.صبح با هواچیما رفتم شب برگشتم.برگشتنه هم تو هواپیما هم نمیخواستند راهم بدند.کلی اذیت شدم. راستی بالاخره موفق شدی عکسهای روشنی رو ببینی عزیزم؟ ببخشید من اینقدر پررو هستم