2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015573 بازدید | 66529 پست
دوستای نازم سلاااااااااااااااااااااام من خیلی وقته نظرای شماهارو میخونم یعنی خواننده ی خاموش بودم الان دقیقا 20 روزه مماخ عملیدم. میخوام عکسمو بذارم نظر بدین ولی بلد نیستم چجوری بذارمش
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **
من هنوز دکتر کلانتر بهم وقت عمل نداده.هرچقدرم زنگ میزنن میگه نداریم باید تقویم سال بعد بیاد وقت بدیم. فکر کنم میفته اونور سال دیگه..اما اگه با کلانتر عمل کنم خیالم راحته.. هفته بعدم با برزنجی وقت دارم ببینم کارای اون چطوریه
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

النا جون ممنون از راهنمایی ت دوستان کسی دیگه از دکترای اراک چیزی نمیدونه؟ کسی اینجا پیش دکتر افتخاری عمل کرده؟ راستی النا جون بینی منم عین بینی شماست فقط انحرافش بیشتره شما پیش کی میخواید عمل کنید؟ عکسای طرزی دیدم احساس میکنم خیلی دماغ سربالا میکنه آخه من خودم دماغم سربالا هست دیگه یه کم سرش بره بالا تر غیر قابل تحمل میشه
بینیم نوکش صاف شد خدارو شکر... ولی همچنان سوراخ بینیم نا هماهنگ ِ ........... دیگه تنها چیزی که به خودم میگم این ِ که نهایتش ترمیم ِ دیگه :))
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
بانو منیرجان بینیت خیلی خوب شده مبارک آره همه دکترا کار خراب دارن حتما باید مطب برم سایت نداره دکتر علامه؟ بچه ها من نمیدونم بینیم انحراف داره یا نه در ظاهر هیچی مشخص نیس تنفسم هم مشکل نداره ولی قوز کوچیک داره میگن واسه عمل انحراف بیمه تقبل میکنه اطلاعی دارید؟ محیا جون من هنوز تصمیم نگرفتم چون صورتم کوچیکه دنبال یه ظریف کارم راکوتان هم مصرف میکنم الان نمیتونم عمل کنم میره واسه بعد از عید شماهم یه سر به مطب دکترای اراک بزن عکسای سایت اصلا ملاک قرار نده parva جان باید عکستو آپلود کنی برو توو این سایت www.upload7.ir انتخاب فایل رو بزن عکستو از کامپیوترت انتخاب کن بعد گزینه آپلود رو بزن ،بعد آدرس که توی کادر نمایش تصویر هستو بیا اینجا کپی کن. چقد بعد بعد شد :D
سلام دوست جونا بانو منیرجان ممنونم از راهنمایی های خوبت.... بچه ها از دکتر راستکاری بیشتر توضیح میدید؟**من مدل طبیعی خیلی شیک دوست دارم...آیا دکتر راستکاری میتونه این مدلی که دوست داره عمل کنه؟******بینی من گوشتی......دوستای خوبم راهنمایی کنید.... بانومنیرجان دکتر شاهین صحرایی قبلن خیلی ازش تعریف میکردن ولی الان ینفر فقط گفت دوستم بینیشو عمل کرده و ناراضی آبریزش داره......اگر کسی هست که با دکتر شاهین صحرایی عمل کرده بیاد از از کار شاهیین صحرایی بگه...ممنون میشم.