2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
* Heaven عزیز ممنونم خیلی مرسی، نه دکتر من کلا دستش به طبیعی نمیره در طبیعی ترین حالت باز سربالا میکنه :)) * ماهی تنگ بلور جان گفت یه دو سه میلیمتری میاد پایین نوکش به مرور * شیدا جونم از شما هم مرسی آره خودمم نصف بیشتر استرسام کم شد دیشب که دیدمش :)) ... :* والا چون هنوز همه صورتم ورم داره نمیتونم نظر دقیق بدم ولی همه میگن گونه در آوردم بعد از عمل :)) خوشگلم هست :))) ولی اگه شانس ِمنِ ورم ِ :))
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خیلی خیلی خیلی واسم جالبه النا جان 99% هرکی می بینتم اولین جمله اش همینه که : واااااااااااااااااااای چقدر تغییر کردی یکی دیگه شدی :)) خیلی واسم جالبه مشترکا همه همین و میگن... بابام که اصن کم مونده باهام قهر کنه :)) به مامانم میگه این یکی دیگه ست :))
دوست جونایی که با دکتر سجادیان عمل کردن یه راهنمایی میکنین لطفا؟ خواهرم میخواد بره پیشش وقت عمل بگیره فقط ممکنه که نزدیک عمل مجبور بشه کنسل کنه شرایط چجوریه دکتر بیعانه میگیره؟ عمل رو لغو کنیم پول و بهمون برمیگردونه؟
مهسا جان انقدر ناامید نباش عزیزم من هم ترمیمی بودم این حرفها تا حدی درسته و به کم هم اغراق قاطیش شده بله مسلما عمل ترمیم سخت تره و چالش های خودش را داره و مراقبتهای بعد از عملش بیشتره ولی اینکه سایز کوچیک نمیشه اصلا درست نیست نمی دونم بینی ات گوشتی بوده یا نه ولی اینکه بینی من که پوستش ضخیم بوده تو عمل سوم کوچیک تر شده اون هم بینی ای که داغون بود و مخصوصا بعد از عمل دوم یه جای سالم نداشت نشون میده این حرف اشتباهه ولی بعد از ترمیم خیلی باید اعصابت قوی باشه چون خیلی اذیتهاش بیشتره ورمش و کلا دردسرهاش بیشتره و احتمال اینکه روتوش لازم داشته باشی زیاده
غیر از من کاربرهای دیگه ای هم بودند که تو تاپیک اصلی ترمیم که متاسفانه به دلیل حاشیه های الکی منهدم شد که مشکل بزرگی بینی را داشتند و تو ترمیم بینی شون کوچیک تر شده نگران نباش الان یکی دیگه از دوستامون هم که مشکلش بزرگی بینی اش بعد از دو بار عمل بود در آستانه ترمیمه کلا تنها چیزی که چاره نداره مرگه خواهش می کنم انقدر خودت را عذاب نده چون عوارضش برات می مونه اون هم برای مساله ای که مطمئنا قابل حله
شیدا جون کلا محبوبی راد معروف ِ که بعد از عملاش فرم صورت عوض میشه من خواهرم خیلی قبل از عمل ناراحت بود :)) میگفت یکی دیگی میشی و اصلاد خیلی غصه داشت الان هی بهش میگم زودتر عادت کن :)) حالا از نظر شما تا این حد تغییر خوبه یا بد ِ؟ من یه ذره دلم واسه صورت قبلیم تنگ شده... حس میکنم یه حسی تو صورتم بود قبل از عمل که الان نیس دیگه :))
سلام بچه ها من بینیم گوشتیه چه دکتری بینی گوشتی خوب عمل میکنه من خواهرم پیش حسن ملیحی عمل کرده خیلی بینیش خوب شده اونم مثل من گوشتی بود اما تنفسش یکم مشکل داره اما خیلی سال پیش عمل کرده اما من مدل بینیشو خیلی دوست دارم حالا برم پیش ملیحی به نظرتون
09309198044 فروشگاه اینترنتی نی نی تاپ www.ninitop.com وارد کننده لباس های مارکدار کودک و نوزاد، سیسمونی، تزئینات جشن ها... گفتگوی آنلاین http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=25935
آخ آخ شیدا دقیقا همه همین و میگن واسه همینم خواهر بزرگم ناراحته میگه اون خواهر کوچولوم بود این جدیده رو نمیشناسم :)) ولی خب یه بخش زادیش عادته حس میکنم...... چون خودمم هنوز واسم جا نیوفتاده :)) اصن اینقدر عجله ای عمل کردم هنوز باورم نمیشه :))
2810