2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساسان تو دیگه چرا عکست برداشتی.بزار عکست لطفا من ندیدم. الی بینیت خیلی خوب شده نیمرخش.تمامدختم خیلی قلمیه و خوبه.قبل عملم بینیت قلمی بود? سپیده بینیت خیلی خوب شده.البتع تمامرخت احساس میکنم خیلی بهتر از نیمرخته.چون نیمرخ قبل عملت دوس دارم باکلاس بود.نیمرخ منم تقریبا اینجوری بود ولی قوزش بزرگتر بود و معلومتر ولی همینجوری یکسره بود.
عکس بینی صفحه 1709
سلاااااام مامان آدرین افلاکی با اینکه میگن کارای ترمیمش خوبه و...ولییییییییی ب نظرم واقعااااااااا بیریختتتتتتتتت کاراش یکی از دوستام با اینکه بینیش خیلیم پر کار نبود و استخونی بود پیشش عمل کرده نمیشه تو صورتش نگاه کرد بخدا ...سلیقه ایه ولی دیگه این کارش آنقدر بیریخت همه میگن....اصلا داغون زشت ....ملکان راد فقط نمونه کاراشو رو عکس دیدم چند سال پیش.....یادم بد نبود ولی خیلی نمیشناسم یه بارم داشت تو ی برنامه صحبت میکرد. خودت اول ببین چ مدلی میپسندی بعد چند تا دکتر که نتیجه تحقیقاتت روشون+بود انتخاب کن چند بار برو مطبشون نمونه کار ببین و باهاشون کامل و واضح صحبت کن ببین چجوریاس.
...
خاطره جان....هییییچ حسابی رو ظاهر فعلی بینیت باز نکن 2 هفتشه طفلک تازه من بعد 3 سال اونروز یکی از دوستام که چند ماه منو ندیده بود برگشته میگه باز بینیتو عمل کردی!!!!!!!!!! اصلا الان مشخص نمیشه قرار چه شکلی شه
...
لاریسا جان من رفته بودم مطب دکتر خشایار احمدی برای بینی چند تا کار لیفت و ریبایی صورت ازش دیدم عالی بود بنظرم پیشش برو برای ابروت یه خانمه اومده بود کل صورتشو کشیده بود خیلی خوب شده بود کتانه جان مرسی از نظرت ولی تمام رخم یجوریه منم مثل خاطره جون هیچ حسی به بینیم ندارم بلاتکلیفه خدا کنه زودتر شکل بگیره
تصمیم بگیریم استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر
ساسان جان سلام خوبی؟؟بچه جونم خوبید؟ خاطره خانم خوبی؟ ساسان و خاطره جون بیزحمت عکس خودتونو که با سامی عمل کردید رو تا آخر شب بذارید ببینم و خواهشا زود عکس رو برندارید 20 روز دیگه عمل با سامی دارم برام دعااااااااااا کنید عزیزای من
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
2810