2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
غلامرضا خاتمی جای بخیه هاش خیلی میمونه . دوم اینکه ایشون جراح عمومی هستن نه ای ان تی نه پلاستیک. مدل بینی که در میاره قشنگه من خیلی برای یکی از اقواممون رو خوش اومد بطوریکه اول گفتم منم میرم بی تردید خاتمی( بطوریکه یکی دیگه هم توی فامیل روی همین حساب که ایشون خوب شده بود امسال مهر رفت پیشش ) ولی الان بعد از گذشت یکسال که از عملش میگذره به نظرم سرش زیاد نسبت به یکسال پایین اومده و کلا مدلش تا حدودی تغییر کرده. این شخص دوم رو هم من ندیدم میگن به صورتش خیلی کوچیک شده ولی من خودم ندیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از الان نگران بعد عملم فقط برای دو مورد یکی حالت تهوع بعدش خیلی میترسم بیشتر از خود عمل بعدی اینکه نحوه خوابیدن..من اصلا عادت ندارم به پشت بخوابم..همش در چرخشم تو خواب..یا رو شکم میخوابم یا به پهلو بنظرتون چاره چیه؟؟اگه نظر بدین ممنون میشم
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
NINIZZ جان اینایی که میگی چیز زیاد مهمی نیس که برای اینکه تهوع نداشته باشی شب قبل از عمل باید غذای سبک بخوری 10 12 ساعتم معدت خالی باشه اینارو رعایت کنی مشکلی پیش نمیاد به احتمال زیاد برای خوابیدن منم همین مشکلو داشتم چون هیچوقت به پشت نخوابیده بودم تا حالا ولی بعد از عمل تا 1 ماه اینجوری خوابیدم و مشکلیم نداشتم خداروشکر :) از ترس دیگه تو خوابم حواسم بود سرمو تکون ندم *یه چیز دیگه ام بگم بهتره برای دوستایی که میخوان عمل کنن یا تازه عمل کردن ... برای اینکه سرتون صاف باشه یا کلا غلت نخورین تو خواب 2 تا بالش بزرگ دو طرف بدنتون بذارین جاتون محکم شه دستاتونم بذارین روش که تکون نخورین تو خواب :)))) زیر سرتونم 2 تا متکا که سر بالاتر از بدن باشه... این خیلی جواب میده برای کسایی که عادت ندارن به پشت بخوابن
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
ساسان ممنون که عکس گزاشتی.البته چسب داری خیلی معلوم نمیشه ولی خوب شده و به مدلی که خواستی خیلی نزدیک. بینی قبل عملتم خوب بوده.حتما این از قبل عملتم بهتر میشه.
عکس بینی صفحه 1709
دوستانی که ساکن تهران هستید یه سوییت یا مسافرخونه یا یه خونه یا اتاقی واسه 1 هفته واسه کرایه ترجیحا نزدیکای مطب سامی سراغ دارید؟؟ من 20 روز دیگه ان شاالله وقت عمل با دکتر سامی دارم و متاسفانه قیمت هتل ها خیلی خیلی بالاس دنبال یه اتاق یا سوییت هستم که 1 هفته رو اونجا همراه شوهرم بگذرونم و بعدش برگردم خوزستان قیمت خونه هم بالا نباشه،اخه پولمون واسه کرایه اونقدر زیاد نیست
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
ما اصلا هیچ جای تهران رو بلد نیستیم من و شوهرم این یه هفته رو نمیدونیم چه کنیم فقط ترخدا حتما اگر خونه ای سراغ دارید واسه کزایه حتی اگر یه اتاق هم سراغ دارید بهم خیر بدید لطفا
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
کتانه جان عزیزم مرسی خیلی... :* دیروز رفتم واسه عوض کردن چسب واسه بار اول :( بینیم خیلی زشت بود :( اصن انگار یه چیز جدا از صورت من انگار با خمیر چسبوندنش رو صورتم :( یه چیز بیشکل و اصن عقب افتاده :(( عجیبه که تا 10 دقیقه قبلش زیر چسب اونقدر خوش فرم و خوشگل بود و یهو چسب و که برداشت اونطوری شد نمیدونم ورم کرد باز که اونشکلی شد یا کلا اصن اون شکلیه :( ................ آدم خیلی استرس میکشه :( صبح به صبح بیدار میشم اصلا وحشت دارم خودم و تو آینه نگاه کنم که امروز چه شکلی شده باز :| یه مورد دیگه که هست اینه که وقتی ورم بینیم میخوابه پایین بینیم پره ها و اینا خیلی شیک و ظریفه ... بعد وقتی ورم میکنه اصلا نمیشه نگاش کرد....... همه اش میترسم شکل اصلیش همون با ورمش باشه :| یعنی اون روش بمونه :| دکترم که خیلی راضیه دیروز تا اومد طلقارو در بیاره دستش و گذاشت زیر صورتم یه کم نگاه کرد بینیم و با چسب و اینا بعد گفت چه خوشگل... اصلا ذوق مرگ شدما چون به قبلی اصلا اینجوری نگفت ولی باز وقتی چسب و برداشت بینیم شد اندازه سرم.................. راستی من طلق و برداشتم بی درررررررررررد کلا من نه واسه تامپون نه واسه گچ و بخیه و نه واسه طلق اصلا درد نکشیدم ( نه اینکه خیلی احساس خوشگلی بوده باشه ها :)) ... ولی دردی که هیچوقت یادم نره نبود... ) عرض شود که دیگه هرچی بود از بینی ما در آوردن :)) ازین به بعدم میخوام خودم چسبم و عوض کنم :| حال ندارم دو ساعت تو ترافیک برم مطب دو ساعتم برگردم که سه دقیقه میخواد چسب عوض کنه :| میذارم دو سه هفته اگر باز ورم داشتم میرم پیشش یه آمپول بزنه...
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
مامان آدرین من با فرشید محبوبی راد عمل کردم دیگه ولی خب الان زوده نظر بدم چون تمام رخم رو دوس ندارم اصلا... عکسمم تو امضام هست... باید یکی دو ماه بگذره تا نظر بدم
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
2810