2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست
بانو منیر جانم ممنونم عزیزم پس با این حساب شاید یکی از بخیه های من باز شده باشه چون یک سمت خیلی راحت این طلق با فشار دست ِ من بالا میره ببین اینجوریه که گوشه تیز طلق یه وقتایی از شدت فشار اینقدر پایین که کسی دقت کنه میبینتش بعد این و من با دست هدایت میکنم دو میلیمتر میره بالا سرجاش قرار میگیره از دیشب تا حالام نمی دونم چرا یه طرف طلقش یه جوری قرار گرفته که انگار قسمت تیزش داره میره تو گوشت ِ بینیم... با کوچکترین حرکتی .................. همون به احتمال زیاد از بس من واسه شستشو دستکاری کردم بخیه اش باز شده یا شل شده.... به دکترم گفتم گفت فردا بیا کلینیک ببینم چی شده ............ ایشالا برم و درش بیاره دیگه.... حالا دو روز زودتر فک نکنم چیزی بشه که :/ ..... واقعا دیگه کلافه شدم از دستشون................................. آدم یه میلیمتر شی خشک و نمیتونه تو بینیش تحمل کنه ببین این عمل بینی چیه که من 10 روز بخاطرش با این طلقا دارم سر میکنم :)) آآآآآآآآآآآآآآآی :)) ( به مامانم میگم اون سه روز بعد از عمل از شدت درد فکر میکردم دیگه هیچوقت اون دردا تموم نمیشه الان یادم میوفته واسم عجیبه که چقدر صبرم کم شده بوده ... ) حالا الانم داستان همینه بعدا واسه خودم جالب میشه که یه تیکه پلاستیک بلای جونم شده :))
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سپیده بینی شما هم خیلی قشنگ شده مخصوصا نوک بینی. قوس قشنگی هم داره کاملا معلومه بین ابروها چقدر ورم داره و تا پایین ادامه پیدا کرده ولی نگران نباش تازه 9 روز از عملت گذشته حداقل 2 ماه باید صبوری کنی. منم هر دو تا سوراخ بینیم کاملا کیپه اصلا نمی تونم از بینی نفس بکش ... تلق هم همون روز بعد از عمل احساس کردم از سر جاش جابه جا شد ولی با دکتر که در میون گذاشتم گفت مشکلی نیست. کلا دکتر پوست رو از روی استخوان و غضروف بلند می کنه بهد تغییرات رو روی همون استخوان و غضروف اعمال می کنه بعد که پوست سر جاش برمیگرده طول میکشه تا روی استخوان سوار بشه و شکل و فرم جدید رو به خودش بگیره به این میگن ورم. اصلا نگران نباش تلق جابه جا نمیشه اگر هم همچین احساسی داری به فرم بینیت اسیب نمی زنه فقط برای جلوگیری از چسبیدگی مخاط داخل بینی ازش استفاده میشه. منم بینیم از بالا تا پایین ورمه.
سلام باران سامی برای عمل اول 11 میگیره ولی برای ترمیم اصلا قیمت مشخصی نداره باید بری پیشش. در مورد دکترای دیگه میبینی که کارای خیلی خوبی از دکترای دیگه هم تو اینجا دیده میشه. کلا اول با توجه به هزینه بعد سبک و کار دکتر باید یکی رو انتخاب کنی. به نظر من اگه احساس می کنی سامی گرونه اصلا پیشش نرو ذهنت رو هم درگیر نکن چون پیشی سامی هم ممکنه نتیجه رضایت بخش نباشه اون موقع باید دو تا شکست رو تحمل کنی هم بینی که دوستش نداری هم پولی که بی خودی هزینه کردی.
وای برادر ساسان خدا خیرت بده خیالم و راحت کردی.... شما چند روز بعد عمل باید طلق و بردارین؟ من روز 3 تامپون کشیدم، روز 6 گچ برداشتم و بخیه ، به حساب دکتر روز 13 هم باید برم واسه این طلقا ( که اگه بشه میخوام دو روز زودتر برم ) ............ خب پس تکون خوردنش رو فرم بینی اثر نمیذاره........ ... همه اش میگم نکنه دو روز زودتر بازش کنه تیغه خرابشه :| دردش و تحمل کنم ... نه؟... دو روزه دیگه... البته درد هم نمیشه گفتا بیشتر رو مغزمه وجودش :| :)) مثه مگس تو فضای اتاق D: بیشتر شبا اذیت کننده ست برام چون واقعا نمیتونم بخوابم با این وضعیت نفسم... احتمالا اگه امشب موقع خواب اذیت بشم فردا حتما برم دکتر بگم درش بیاره دیگه :)).... ازینش حرص میخورم که چرا بین اونهمه آدم فقط واسه من ازینا گذاشته :(( واسه بیشتر مریضاش نمیذاره.............. ... حالا چه جالب همه میگن بینیم قوس داره ولی پس چرا خودم متوجه قوسش نمیشم زیر ورمه یعنی؟ :)) ( ولی می دونین بچه ها ... حالا گذشته از همه دردا، نفس نداشتنا، شب نخوابیدنا، و ..... من از وقتی عمل کردم خیلی حس خوبی دارم... یه تنوع جالب پیش اومده تو زندگیم... منظورم به اعتماد به نفس و اینا نیستا.... یه حس دیگه ... انگار اینکه 4 ، 5 سال دوست داشتم عمل کنم و حالا عمل کردم اینکه به چیزی که خواستم رسیدم و الان دارمش و تا حد زیادی از روندشم راضی ام خیلی حس خوبیه................ هممممممممممممم )
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
خواهر سپیده جان من و خاطره با هم عمل کردیم بعد 4 روز بعد تامپون کشیدیم 1 هفته بعد توی مطب من بخیه ها رو کشیدم اما خاطره چون مسافر بود هم بخیه ها رو کشید هم طلق ها رو در اورد اما واسه منو دکتر گفت: بمونه واسه هفته بعد تو که مسافر نیستی که.
راستش مبینا من در این مورد اصلا وسواس به خرج ندادم تو مطب سامی ناراضی ندیدم اما نمونه ای که ازش خوشم نیاد 2 تا دیدم. تو مطب سامی نمونه به سختی می بینی چون دکتر بیشتر از دو یا سه بار برا مریضا چسب نمی زنه اونم فقط موقع بخیه و تلق و شاید یه جلسه بیشتر بعد یاد میده باید خودت چسب بزنی. پس نمونه هایی هم که میبینی اکثرا تازه عمل کرده هستن با چسب و قالب. رضایت از کارای دکتر تو شبکه های اجتماعی که خیلی زیاد بود نمونه ها هم همه خیلی خوب بودن ... همین باعث شد برم مطبش. چند تا مطب دیگه هم رفتم. اما بیشتر از همه اینها خود دکتر باعث شد تصمیمم باهاش قطعی بشه و بهش اعتماد کنم. گفت 80 در صد نتیجه می گیری احتمال 100 درصد هم وجود داره که حین عمل معلوم میشه خب واسه بینی پر کار من 80 درصد خیلی خوب بود. درصورتی که دکترای دیگه یا می گفتن خوب میشه که احساس صداقت تو حرفاشون نبود یا میگفتن بهتر از این میشه حتما راضی میشی که رضایت من ممکنه با رضایت دکتر یکی نباشه یا کلا ناامید می کردن که این ایراد باقی میمونه اون ایراد بهتر میشه. در نهایت به این نتیجه رسیدم هر نتیجه ای که پیش سامی بگیرم قطعا بهترین نتیجه خواهد بود و البته مدل بینی هایی که ازش دیدم واقعا خوشم میومد ... و الان تا اینجا احساس می کنم هیچ دکتر دیگه نمی تونست همچین کاری کنه ... امیدوارم همینطوری هم پیش بره ...
اینکه هر دفعه شکل سوراخهای بینی تغییر میکنه طبیعیه؟ من الان برای اولین بار خودم چسبمو عوض کردم احساس کردم بینیم یکم کج شده دو طرف شبیه هم نیست این درست میشه؟
تصمیم بگیریم استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر
آره رفتم الی جان هیچ نمونه ای نتونستم ببینم!! بهم گفت بینیت تغییر زیادی نمیکنه، حالا عکس گرفت قرار شد آنالیز کنه اگه تاثیر مثبت تو چهرم داره برم پیشش طراحی کنه و نمونه های عمل شده ای که تا حدودی شبیهشون میشم بهم نشون بده
سلام بچه ها من امروز برای بار سوم رفتم مطب سجادیان.... برای 20 دی وقت عمل گرفتم البته 1شنبه باید برم برای آندوسکوپی بعدش تاریخ عمل رو فیکس میکنه......... من از این که نمیدونم نتیجه عمل چی میشه استرس دارم!!!! آخه اصلا هیچ تصوری از اینکه چی میخواد بشه یا چی میخوام که بشه ندارم!!! چرا من اینجوریم؟!؟!! من هنوز شک دارم بچه ها کسی میدونه اون تامپون لعنتی رو اصولا چند روز بعد از عمل باید دربیارن؟؟؟
دکتر من، دکتر سجادیان - 20 دی 93
2810