2777
2789
عنوان

کیا ی شوهر وسواسی دارن🥲

60 بازدید | 5 پست

من دیگه واقعا دارم نمیتونم

روی همه چیز ب شدت حساس

اخه مگه مرد اصلا تو این چیزا دخالت میکنه

بخدا من اصلا ادم شلخته ای نیستم تازه عروسم خونه نوعه همه وسایل نوعن ولی سر کوچیکترین چیزی ایراد میگیره اگه ی چیزی رو زمین ریخته باشه تذکر میده خب پیش میاد دیگه

یا سر اتوی لباساش هزار جور ایراد میگیره 

با این ک کارش اصلا کار کثیفی نیست روزی دوبار موقع رفتن و موقع برگشت دوش میگیره 

من بخدا هرر روز دوش میگیرم ولی وقتی پریودم یکی دو روز اول دل درد شدید دارم و تا دو روز نمیرم حموم چیزی نمیگه ولی دیگه ب حدی رو این چیزا حساسه ک اون یکی دو روز ازش خجالت میکشم

اصلا اجازه نمیده من احساس راحتی کنم

دیروز صبح رفته بودم باشگاه برگشتنی خسته بودم خوابم گرفت بدون غذا موندیم تا شب همش میگفت بی نظمی

اخه مگه پادگانه 

من واقعا اینجوری بدم میاد 

بخدا خودم شلخته و بی نظم نیستم اصلا ولی خب واقعا گاهی پیش میاره

ب این فک میکنم دو روز دیگه بچه دار بشم و نرسم گاهی ب کارام اونموقع چی میگه

همسر منم اینجوریه میگه تنبل نباش منم تنبلم 

ینی تنبل نیستم ولی اونجوری که اون توقع داره زرنگ نیستم😂

میگه 8 بیدارشو 

من میخابم تا ظهر

میگم خب 8 بیدار شم بیکارم چ کاری انجام بدم حوصلم سر میره

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

همسر منم اینجوریه میگه تنبل نباش منم تنبلم ینی تنبل نیستم ولی اونجوری که اون توقع داره زرنگ نیستم😂م ...

دقیقا 

ادم وقتی بیکاره پاشه چیکار کنه خب

ادم اصلا احساس راحتی نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی اهمیت بدی بدتر میشه کارای روزانتو انجام بده بقیه حرفاشم نادیده بگیر هرچی میگه فقط بگو باشه بعد کار خودتو بکن وگرنه عصبی میشی

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

شوهرم وسواس فکری داره، میخاهیم بریم بیرون به ماشین که میرسیم میگه برم ببینم، در قفل کردم، یا گازو خاموش کردم، غسل میکنه میگه نمیدونم کف پامو دست کشیدم، نماز میخونه یادش می ره رکعت چنده، رکوع رفته نرفته، دو سالیه اینطور شد