2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015483 بازدید | 66528 پست
خواهشا اگر عمل کردید ( چه اولین عمل و چه ترمیمی ) توی قسمت امضاء اسم دکترتونو حتما بنویسین . این جوری آدم سر در گم نمیشه. مثلا نظر یه دوستی رو که عمل کرده آدم می خونه ولی برای این که بفهمه دکترش کی بوده باید کلی توی صفحات قبلی بگرده. مشکل بزرگ نی نی سایت هم اینه که همه چی در همه اگر میشد به طور مجزا هم در مورد دکترها نظر داد و مثلا نطرات درباره دکتر سامی سجادیان محبی و ...جدا جدا هم وجود داشت وقتی آدم می خواسا درباره یه دکتر بخصوص تحقیق کنه سریع میرفت سراغ صفحه اش. الآن همین نوشته من تا یکی دو ساعت دیگه توی سیل نظرات بعدی گم میشه و شاید 7-8 نفر بخوننش!!
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم مهسا جون.... عزیزم... خودت بینی ت رو دوست نداری یا اطرافیان هم میگن خوب نیست؟ شاید زیاد حساس شدی مهم اینه که تناسب و زیبایی نهفته ی صورتت خودت و نشون بده عزیزم بینی رو تنهایی نگاش نکن............ عزیزم... هزینه کردی یه عالمه... حیف ِ دوسش نداری که :( ...
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
من کمتر از 48 ساعت دیگه عمل می کنم... دعا کنین لطفنی ...... ایشالا شما عزیزان هم نتیجه عملتون باب میلتون بشه و باقی هم دکتر مطلوبشون و به سلامتی پیدا کنن و به خیر خوشی بگذره.............. به امید ِ خدا............ این عکس ِ بینیم : http://up.pixfa.ir/CTn.jpg
سپیده جون اروم باش ایشالا عمل خوبی و راحتی داری اصلا عمل سختی نیست بانو منیر جان ممنون که بهم کمک کردی من واقعا استرس داشتم حالا گچمو برداشتم یکم ورمه صورت و چشمم مونده که دکتر گفت طبیعیه فعلا من اصفهانم اگه بچه هایه اصفهان سوالی داشتن بتونم کمکی کنم
بانو منیر مهربون، مهرنوش عزیز و ساغر جون ممنونم ازتون... امیدوارم که برای شما هم نتیجه عمل مطلوب باشه :* ... بخیر بگذره همه چی............ فقط من یه اشتباهی میکردم تا حالا :| فکر میکردم کلا دیگه تامپون گذاشتن منسوخ شده :| دیشب فهمیدم هنوز میذارن بعضیا :| شنیدم در آوردنش خیلی درد داره
سلام دوستان عزیز من 6 روز عمل کردم دیروز قالب و لوله های توبینیمو در آوردم ولی هنوز نمیتونم راحت نفس بکشم سمت چپ بینیم اصلا باز نمیشه صورتم هم کلی ورم کرده این طبیعیه؟ کی راحتتر میتونم نفس بکشم مدامم آبریزش دارم خیلی استرس دارم برای نفس کشیدنم دکترم 4 تا آمپول دگزا داده تاثیری داره ممنون میشم جوابمو بدید
تصمیم بگیریم استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر
رسپینا جون مرسی عزیزم انشاالله عمل تو هم به سلامتی و خوشی طی بشه منم یه 5 ، 6 روز مونده به عملم خیلی حالم بد بود در حدی که داشتم پشیمون می شدم واقعا ولی از دیشب تا حالا تقریباً به ذوق تبدیل شده البته ذوق همراه با هیجان... ولی هیجانش به اندازه چند روز پیش آزار دهنده نیست البته یه کم عصبی شدم :)) الان تو محیط کار حوصله هیشکی رو ندارم دلم می خواست خونه بودم واسه خودم ریلکس میکردم :|
2810