2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست
چشم شیدا جان حتما ^_^ ولی فکر کنم عکسش خیلی بد باشه ها :)) با گچ و کبودی و اینا من 99% احتمال میدم که شدیدا کبود بشم چون کلاً بدنم خیلی خیلی سریع کبود میشه :))
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بانو منیر جون الان زنگ زدم به منشی دکتر گفت اشکالی نداره فقط اونجا به پرستارت بگو بهت لباس زیر مخصوص میده وای خدارو شکر داشتم روانی می شدم اگر به هر دلیلی فردا کنسل بشه من دیگه نمیرم عمل کنم :| یعنی دیگه حاضر نیستم اینهمه استرس و تحمل کنم.....
مری مری جون واقعا به نظرت بینی من استخوانی ِ؟ من خودم اصلا نپرسیدم از دکتر که بینیم چیه اونم چیزی نگفت فقط گفت خیلی خوب میشی و اینا مرسی عزیزم خدا کنه واقعا مطلوب باشه نتیجه اش بانو منیر جون از شما هم مرسی که قوت قلب میدی ایشالا که بینی موقع جراحی هم که باز میشه نظر دکتر مثل شماها باشه و بتونه تمیز در بیاره...
ممنون بانو منیر جان خیلی سخته من شاغلم صدام تو دماغی شده واقعا بعد عمل مهمتر از خود عمله خدا کنه زودتر خوب شم بازم ممنون از دلداریت و اینکه جوابمو دادی فقط یه سوال برای چی شربت معده بخورم به من 4 دگزا داده یک روز در میون
تصمیم بگیریم استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر
چجوری خودمون بفهمیم بینیمون استخونیه یا گوشتیه یاغضروفی؟منکه توتشخیص بینیم خنگم
هیــــــــــــــــــــــــس !!!یواشتر از عشقتون بگید !!!شاید کسی تنها باشه !!! اینقدر این باهم بودنتونو به رخ نکشید... قدرش را بدانید... دستانش را ببوسید... ساعتها نگاهش کنید... از دستش ندهید... برایش وقت بگذارید... از کنارش بودن 
هلو جون 4500 بهم گفت بعد بهش گفتم انصافا بینیم کم کاره گفت آره راس میگی 4 نوشت برام ( یعنی تو 10 ثانیه 500 تومن اومد پایین ) 80 هزار تومن هزینه عکسم شد 150 تومن هزینه لباس اتاق عمل و کلینیکم 20 تومن آزمایشم یعنی فعلا رو کاغذ 4250 شده فکر کنم با داروهایی بعدش میخرم و ویزیت و اینا کلا بشه همون 4500 ...
بچه سلام منم بعد از 10 سال بلاخره تصمیم گرفتم امسال بینیمو عمل کنم قصد دارم برای عمل بیام تهران و دکتری که بهم پیشنهاد شده دکتر بنیادی هستش کارای سایتشو دیدم و خوشم اومده اما چیز دیگه ای راجع بهش نمیدونم خوشحال میشم اگر کسی تونست بهم کمک کنه
بچه ها من با دکتر کلانتر برا دوهفته دیگه وقت عمل گرفتم اما میترسم 😰 سه دفعه تو مطب رفتم دفعه اخر یه دختره اومده بود که پنج سال پیش عمل کرده بود حسابی شاکی بود هی بهم میگفت برو جای دیگه این دکتر فلانه بسمانه همش تبلیغه ... حالا بگم از بینیش : خیلی معمولی بود اصلا کجی یا سر بالایی و غیره نداشت به نظرم تنها عیبش پره هاش بود که پهن بود اونم که خوب دکتر به همه میگه پره ها رو برش نمیده خودش میگفت دکتر خوب باید پره ها رو باز کنه کلومارو برش بزنه که این دکتر کلانتر اصلا این کارارو واسم نکرده خلاصه خیلی شاکی رفت تو مطب که عکساش رو بگیره و بره پیش دکتر عبداله عیاسی واسه ترمیم وقتی اومد بیرون دیدم میخنده گفتم چی شد ؟ گفت دکتر گفت بینیت مشکلی نداره اما اگه راضی نیستی تمام پول عمل اون سال رو بر میگردونم که انگار ٤ ملیون بوده خدایی کف کرده بودم با اینکه دو دل شده بودم ولی از این رفتار دکتر خیلی حال کردم
Cupid giving flowers
2810