2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015476 بازدید | 66527 پست
رسپینا عزیزم امیدوارم عمل خوبی داشته باشی.تجربیتت رو حتما بعد ز عمل بذار. آنالیا جان عکس جدید نمیذاری؟ الان چه طوری؟از بینیت راضی هستی؟ راستی من اون روزی که مطب سجادیان بودم مریضاش تند تند میومدن برای امپول زدن.البته نمیدونم امپول چی بود ،شما میدونین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آمپول میزنن که ورمشون بخوابه ... ولی من صلا دوس ندارم بعد از عمل ازینا بزنم :( اگه تو روند بهبود تاثیر نداشته باشه ترجیح میدم صبر کنم :( .............
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
رایا 91 جان اره من راضیم فعلا ولی تا 1 سال نظر قطعی نمیدم چون پره هام خیلی ورم داره :) ولی دکی خیلی راضی بود میگفت ورمش بخوابه خیلی تغییر میکنه من جمعه چسبمو دیگه بر میدارم بعد خواستین بگین عکس بزارم
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
سلام بچه ها ، به نظرم ، ما همگی اینجا هستیم که به هم کمک کنیم تا اتفاق های ناراحت کننده ای که واسه بعضی از دوستامون افتاده دیگه برای بقیه دوستامون نیفته ، این وسطم هیچ کس سود و منفعتی نمی بره و جز قصد کمک و راهنمایی چیز دیگه ای نیست، حالا اگر بخوایم به مطالب و حاشیه هایی بپردازیم که جو تاپیک رو بهم بزنه و بعضی از دوستانمون رو ناراحت بکنه و یا حرفی به دوستان خودمون بزنیم واقعا ناراحت کننده می شه و شاید دیگه نشه اینجوری همدیگرو راهنمایی و کمک بکنیم ، پس بهتره که واقعاً واقعاً دیگه دست از این حرفا و تهمت ها برداریم و قصدمون فقط و فقط یه چیز باشه اونم خودمون و دوستامون تا واسمون اتفاق های خوب بیفته
اسفند ماه - بشارتی
در مورد بانو منیر هم فکر میکنم واقعاً داریم بی انصافی می کنیم، چون که تا جایی که من توی این تاپیک بودم و مطالب تاپیک رو می خوندم، بانو منیر جزو اولین نفراتی هست که جواب سوالات دیگران رو تا جایی که بتونه پاسخ میده و همین طور عکسهای قبل و بعد عملش رو به بقیه نشون می ده پس دیگه جای حرف و حدیثی نمی مونه. پس لطفاً به هم تهمت نزنیم و همدیگرو اذیت نکنیم .
اسفند ماه - بشارتی
2810