2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست
شیدا جون، نه ایشالا پیش دکتر خوب که بری اندازه بینی رو دست نمیزنه منم یکی از دوستام بینیش جمع و جور بود فقط غوز داشت که دکترش دقیقا فقط همون و بر طرف کرد براش
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیدا جان اون خاصیت آب و خاک مشهده کله شق میشن!!!نه اتفاقا تو همونی که نمیتونه :( چون میگم پره جمع نمیکنه مثلا اون موقع که سایتش باز بود یه بینی بی پره رو پره هاشو گرد کرده بود تو چشم ،زده بودبیرون. لطفعلی زاده نزدیکای 10 تومن میگیره من ازمریضای خودش شنیدم که تیغه ها رو اغلب کج درمیاره!!!بدنیس سبکش،ولی من دوس ندارم یه مدل خاصی عمل میکنه سایت داره ببین کاراشو!از روبه رو یه نمونه ش پره هاش یه جوری اومده پایین.من مطبش نرفتم نمیدونم ولی پسند من نشد،خب سلیقه ایس.افشار تاچندوقت پیش 4 تومن،سبکش طبیعی س بگیر نگیر داره تو فکرش نبودم ولی یه نمونه بد دیدم یه نمونه متوسط بقیه کاراشو تو مطب بچه هااااااااااااااااااااااااااااا ...رفتن ضرر نداره شیدا توهم حالا یه سر برو حسینی خواه شاید جدیدا به این مهارت رسیده باشه :))))))))
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
baran جان دو نمونه خوب دیدم اخیرا(ینی همین روزا) از نعیمی که خیلی خوبن ولی فکر نمیکنم کار خودش باشه احتمالا یکی از دانشجوهاش خوش دسته.میگن نعیمی خودش عمل نمیکنه همشو میده شاگرداش برای همین خیلی کاراش خوب و بد زیاد شده!و یه نمونه 3 ساله افتضاح و 2 ساله پر افتضاحححححححح دیدم ازش اینارو بادقت بررسی کردما.و یه نمونه فک کنم 10 ساله که اصن بینیش سقوط کرده افتاده پایین نمیدونم کدومش نعیمی عمل کرده:)))))))) از سامی مطمئن نیستم ولی بهش فکر کن
مرسی 3pidehجاننن .من مشکل تیغه و پره ندارم و اصولا هم دکتر همه ی تیغه ها و پره هارو به یه اندازه دست نمیبره!!!اگه به یه اندازه ببره دکتر نیس!!!مجاری تنفس و بینی هیچکس عین هم نیس وبه خاطر همین هم کاراش شبیه هم نیستن...این که یه دکتر وقتی بینی رو باز میکنه سریع فکرکنه که حالا چقدر برم جلو که ریسکی نباشه و یا وقتی که یه بینی رو باز میکنه و مثلا میبینه مجاری تنفسی افتضاحههههه نمیدونم ،یه انحراف بد نباید یه مسیری رو بره که همیشه میره و اصن از دکترای که انعطاف ندارن و همه یه جوری میشن نه خوشم میاد نه بهشون اعتماد میکنم
zizi banoo عزیز بینیت پرکاره و دکتری که بنظرم بدردت بخوره اول سجادیانه بعد سامی ولی قیمتا مدل کار جفتشون متفاوته سجادیان 4.5 و سامی فک کنم بین 8 تا 10 باید پیش دکتری بری که گوشتی رو بتونه جمع کنه بدون برگشت
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
انالیا جون ممنون از توضیحت اگر بخام باسامی عمل کنم باید یک سال صبر کنم بخاطر هزینه الان نمیتونم ده تومن هزینه کنم همسری میگه بالای پنج بشه باید بذاری سال دیگر چون احتمالا یک سفر پرخرج اواخر سال خواهیم داشت شما که با سجادیان عمل کردی میشه مدل عمل کردنشونو بگی? دقیقا هزینت چقدر شد با کلینیک ور....? راضی هستی? بیام مستقیم برم مطبش نمونه ببینم یا بنظرت صبر کم یک سال را?
zizi banoo جان من گوشتی بودم با شکستگی کل هزینه هر بینی که باشه 4.5 میشه ...تنفسم از اولم خوب بود خداروشکر مدلشم هم طبیعی عمل میکنه هم نیمه فانتزی تا جاییم که دستش باشه بینی رو کوچیک میکنه بعضی از دکترا بینی های پرکارو قبول نمیکنن بخاطر اینکه سخته ولی ایشون اکثر اوقات قبول میکنه.... شما اومدی تهران بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که پیش دو یا سه تا دکتر قابل اعتماد بری و مدلارو ببینی شاید از مدلای یه دکتر دیگه خوشت بیاد ولی چنذتا مطب حتما سر بزن سایت سجادیان رو ببین حالا : www.dramirsajadian.com
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
من که تا الان اینجوری که شما میگی نشدم عزیزم .. به جنس طرف هم بستگی داره و ذاتش//// کلا بگذریم... با این تفاسیر منم بیام تهران عمل کنم بهتره اینجا میترسم فاتحه بینیمو بخونن//// خیلیییییییییییییییییی میترسم
2810