2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015660 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا جوون فدات شم اخه من ادم خیلی بیخیالیم :)) اصلا ورم برام مهم نیس دکتر و اطرافیانم میبینن میگن بینیت داره خوب جمع میشه نسبت به اول که واقعا وحشتناک بود ورمم خیلی جمع شده منم هر ماه میذارم دوستان روندو ببینن .... کلا اونایی که گوشتین انتظار دارن بینیشون قلمی شه ولی این ممکن نیس ولی بینی یکی دو سایز از قبلی کوچیک تر میشه بازم میگم نترسینا اینا ورمه :)) مخصوصا عکسم مال وقتیه که از حموم اومدم چسبمو برداشتم بیشترم شد
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
رسپینا جان فرقی نداره جفتش خوبه ولی چون اکثریت میرن سهروردی میگن اونجا خوبه...وگرنه رسیدگی تو ارمم خوب بود من که مشکلی نداشتم فقط چون خیلی پوستم ورمیه از همون اول کلی ورم کردم
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
بهشاد جان من خیلی ضد و نقیض شنیدم در مورد سوهان کشیدن تو مطب اکثرا می گن راحته یکی از فامیلهامون چند ماه پیش انجام داد و می گفت مشکلی نداشته و درد هم نداشته ولی یکی از دوستهام می گفت درد شدید و خونریزی شدید داشته فکر کنم به دکتر و مهارتش بستگی داره
عه پس ایشالا که زودتر بره ورمش ممنون از راهنماییهات عزیزم راستی یه سوال دیگه خودم امپول بتامتازون بگیرم بزنم عضلانی ورم ها میخوابه زودتر؟ والا نمیشه اینا رو از دکتر خودم بپرسم که از بس بی اخلاقه