2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015654 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستاره جان من دو دفعه اول با دکتر رزمپا عمل کرده بودم که از هیچ خرابکاری ای کوتاهی نکرده بود بینی قلمی و باریک به اون معنی که میگی بینی ات باید قابلیت تبدیل شدن به همچین بینی ای را داشته باشه
ستاره جان من دو دفعه اول با دکتر رزمپا عمل کرده بودم که از هیچ خرابکاری ای کوتاهی نکرده بود بینی قلمی و باریک به اون معنی که میگی بینی ات باید قابلیت تبدیل شدن به همچین بینی ای را داشته باشه
سلام دوستان امروزرفتم مطب دکترابیانه برای مشاوره.....دکترخوبیه ومریضاشم تاجایی که من دیدم همه راضی بودن.....برام تشکیل پرونده دادگفت هروقت خواستی بیای برای عمل یک هفته قبلش خبربده حالامطب سجادیان هم میخوام برم ببینم کارای اون چطوره
خدایاشکرت
وای کتانههههههههه؟؟!!!!جدی ی ی ی ی؟؟؟!!! دکتر جونم دپ نشه داغون شه؟؟؟؟اصن میگم به 21viyanaa گفته بوده آخرین عملشه !!!!نکنه این فوته کلا باعث شه عمل نکنه؟؟!!!!چه فکرای خل خلی ایییییی
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
بهشاد بهت میاد عزیزم،مبارکه فقط همون قوز مشکلشه امیدوارم ورم استخون باشه حتما زوود پیگیری کن چون یکی از دوستام این قوز کوچولوش مونده بعد 2 سال از عمل.البته کمکار بوده بینیت ها.باکی عملیدی؟
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
بچه ها خوش به حال اون پولدارایی که میرن پیش دکترای عالی مثل فتح سامی عمل میکنن... ماها که پول نداریم و مماخ زشت هم داریم مجبوریم عمل کنیم ولی من دلم میخواست پیش فتح سامی عمل کنم ولی حیف..... ای خدااااااااااااااااااااا
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93