2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015562 بازدید | 66529 پست
اره قوس داشتن ی قوس طبیعی و خوب اگه اون قوس رو نده که بینی صاف میشه زیاد جالب نمیشه
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله خطوط صاف و شکسته نسبت به خطوط خمیده و کرو خشن تر و خشک تر به نظر می رسن علاوه بر اون یه قوس ملایم و طبیعی هم باعث میشه طول و ارتفاع بینی هم کمتر بشه هم نوک بینی قشنگ تر دیده بشه
من خیلی طبیعی و صاف دوست داشتم. تقریبا مثل همین عکسی که گذاشتم. البته ایشون هم یه مقدار قوس دارن. به نظرتون نظرمو عوض کنم. آخه دوست دارم بعد از عمل مثل عمل کرده ها نباشم. بینی من غضروفی با پوست ضخیم هست که از نیم رخ قوز و افتادگی داره. الآن با موبایلم وگرنه عکس میذاشتم استخونی و گوشتی کجاشه نمیدونم
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
سرندی جان بینی صاف زیاد جالب نیس البته این نظر منه خیلیام دوس دارن بینی صاف ولی بینی باید ی کم قوس داشته باشه صورت زیباتر میشه
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
همه بینی هایی که عمل میشن قابل تشخیصه چه طبیعی چه فانتزی حتی بینی هایی که خدادادی خیلی تراشیده و خوشگل باشن هم همه فک می کنن عمل شده پس دنبال این نباشید مگر اینکه قصدتون جراحی زیبایی نباشه. اینکه قوس دار خوبه یا بد به خودتون بستگی داره و سلیقه تون و اینکه به چهره تون بیاد ... من خودم فک می کنم چهره ام مهربونه به نظرم بینی بدون قوس و خیلی نوک تیز اصلا بهم نمیاد
استفبال نشد. سه ماهی هم که تو تاپیکم و نی نی سایت کلا دو تا عمل کرده دیدم و یکی که قصد عمل داره و باش در ارتباطم ....
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
خیلی ها میگن ببینید چی میخواید. اما من بیشتر بلدم که چی نمیخوام. میشه شما که قصد عمل دارید یا عمل کردید بگید چی میخواید یا چی میخواستید. شاید کمک کنه به من و بقیه
با این ویژگی هایی که گفتم به نظرتون بینیم پر کاره یا کم کار. مشکل تنفسی و پلیپ و انحراف هم ندارم. فقط سینوزیت دارم که نمیدونم ربطی به پر کاری و کم کاری داره یا نه!! آخه شنیدم همزمان موقع عمل درمان میکنن. اگر چیزی میدونید ممنون میشم بگید