2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015555 بازدید | 66529 پست
درود بر همه: آقایون خانوما اسپم زیاده Sweetheart: نه متاسفانه بانو: بستگی داره به نظر دکتر اما من خودم از 2 3 روز بعد گچ به پهلو خوابیدم چون سختم بود :) اما بعضی ها میگن تا 1 هفته و یا 10 روز
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیز این تاپیک مال شماهاست من کسی رو بیرون نمی کنم و اصلا هم دوست ندارم این کارو انجام بدم چون هر چی اینجا نظرات بیشتر و بهتر باشه انتخابتون راحت تر میشه ولی مسئله اینجاست که همه از یه گوشزد کوچیک دلخور میشن و به جای اینکه بپذیرن فقط در جهت اینکه بگن ما اشتباه نکردیم دلیل تراشی میکنن و مثلا میگن فلانی رو ببین اسپم داره، .... همیشه انگشت اتهام رو به بقیست نه خودمون اسپم از نظر من اشتباه چون خودم استرس انتخاب دکتر رو چشیدم چون بارها و بارها توی این چند سال دیدم هر موقع اسپم زیاد بود پست های تبلیغاتی زیاد شد و یه عده الکی تبلیغ کردن در هر صورت من هر حرفی میزنم به خاطر خودتونه اینجا نه اتاق منه و نه محل کارم که مثلا با اسپم کثیف شه فقط جاییه که دوست دارم به سایرین کمک شه موفق باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
ساویتا: برداشتنه گچ و بخیه خیلی خیلی کم درد داره اما بیشتر یه حالته چندش داره توصیه میکنم دراز بکش و چشات و ببند بزار زودتر تموم شه فقط ماساژ یکم درد داره که اونم لازمه..ممانعت نکن
سرندی پیتی جان منم همین عکس از کارای دکترو پسندیدم با دکترم مشاوره داشتم میگفت من هیچ دو عملیم مثل هم نیست بستگی به خود بینیتون و اینکه چی به صورتتون میاد باید عمل کرد راستم میگه
سلام دوستان میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستید
کیا تو این هفته عمل دارن؟ تعرفه ها ماملا جدیه و بعضى دکترا دست نگه داشتن و عمل نمى کنن فعلا، واقعا قراره چی بشه!
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
عزیزم من احتمالا بیام همون اهواز کار ببینم چون واقعا سخته برام شیراز یا تهران رفتن اونم با بچه و شاغل بودن.میشه یکم راهنمااییم کنی عزیزم.تو پیش دکتر قاضی پور بودی.چی شد انتخابش کردی؟جای دیگه هم رفتی؟.نظرت در مورد پارسا فر چیه
خداجونم عاشقانه میپرستمت.ازمن راضی باش
2810