2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آمیتیس من هم دکترم تامپون نمیذاره. نه واسه من که انحراف شدید داشتم نه کس دیگه ای. بعد از عمل فقط من تر و تمیز و مرتب اومدم بیرون! اتاقای دیگه همه مثه مومیایی شده بودن :P
جراحی بینی: 3شهریور 93.دکتر شارقی. عکس ص 1375
21viyanaaaجون لدفا هزینه ها و توضیحات دقیق تری بده همه گیر کردیم تو این دکتر یزدانفر ....نمونه کیلیپسی نبود؟بینیت چه جوری بود مدل قبلش؟الان چیزی نمیتونی بفهمی چه جوری شده؟مدلای ک منشی ش نشون داد چ طور بود؟کیلیسی نبود ؟پره هاشون کلا چه سبکی بود؟ازت چقد نظر خواست تو سبک عملت!!!
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
بچه ها من 3آدر با دکتر کلانتر وقت ویزیت دارم.بنظرتون چند وقت بعد وقت عمل میده؟میفته سال بعد،؟ کساییکه رفتن پیش ایشون بنطرتون بابت هزینه راه میان؟
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
سلام بچه ها من الان از مطب دکتر سجادیان میام اندوسکوپی بینی انجام دادم بالاخره .اول اینکه منشیشون یجوری به من گفته بودن من اشتباه برداشت کردم گفته بود قانون جدیده من فکر کردم واسه همه دکترها عمومیت داره ولی گویا دکتر سجادیان تصمیم گرفتن مریضارو قبل عمل اندوسکوپی کنن به دلایل خاص خودشون. دیگه اینکه اندوسکوپی درد نداشت ولی خب حس بدیه دیگه یجوریه اصلا نمیشه توضیحش داد ولی غیر قابل تحمل یا دردناک نیس اصلا
چه عجیب! ساویتا جان به چه دلیلی اندوسکوپی کرد شما رو؟ هزینش چقدر بود؟ من قبلا رفتم مشاوره اما میخوام بیام مطب باز نمونه ببینم... اسمم نوشتم تو نوبت عمل...
دکتر من، دکتر سجادیان - 20 دی 93
الهام جون دکتر گفت پیش اومده که حین عمل مشکلاتی بوده که اگه از قبل توسط اندوسکوپی مشخص میشدن روند کار خیلی بهتر میشده و یهو دکتر تو عمل انجام شده قرار نمیگرفته مثل بعضی از انحرافات که با معاینه معمولی مشخص نمیشن واسه همین تصمیم گرفتن همه رو قبل عمل اندوسکوپی کنن که حین عمل راحتتر باشن. والا به من اولش که اس داد منشیش گفت پونصد نقد همراتون باشه من پرسیدم پونصد علاوه بر اون هزینه کلی که گفتین؟ گفتن نه از همون پول کلینیک حساب میشه و وقتی گفتم من کل پولو واریز کردم گفتن پس رسیدشو بیار که هزینه دوباره ازت نگیریم
سلام کاکائو جان بینی ام خوبه یه ایرادهایی داره ولی کلیتش خوبه و مهم اینه که از قبلش خیلی بهتر شده عکس جدید ندارم الان هم تو ایام خاصی هستم که بینی ام و صورتم پر از ورمه واسه همین عکس نمی گیرم تا آخر هفته آینده عکس جدید می گیرم و میزارم  
درود بر همه بهناز: از کلانتر هرمزی تاحالا این مدلی ندیده بودم که دیدم و به نظر میاد یه جورایی در مورد سبکش تجدید نظر کرده عکس از رو به رو برام بفرست و یا بزار میخواستم فاصله ی لب و پیشونیت رو ببینم بالای بینیت یه برآمدگی داره که احتمال زیاد برای ورمه و احتمال زیاد انحراف داشتی و یا اون قسمت تراش خورده ( ماساژ یادت نره) نمیدونم عمل بینیت باز بوده یا بسته چون خیلی معلوم نیست اما به نظرم بسته بوده نوک بینیت تا چند سال آینده افت میکنه و فرم بینیت کمی طبیعی تر میشه در کل مبارک باشه :)
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
یه نکته کلی: اونایی که از فرم سر بالا بودن بینیشون راضی نیستن یادشون باشه که بعد از چند سال نسبت به گذشته تا حدی افت میکنه و طبیعی تر میشه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
2810