2777
2789
اخه جادو تو قرآن اومده

عقاید ها فرق میکنه... 

من اسلامو باور ندارم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
نه زیاد ولی بهترم ب لطف کاربرها

اسی میبینی الان چه احساس بهتری داری؟ 

چون دیگران بهت فرکانس مثبت دادن و خودتو خالی کردی

از این به بعدم همینکارو کن، نذار تنهاییت زیاد بشه

تنهایی افکار و روحیات ادمارو نابود میکنه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی میبینی الان چه احساس بهتری داری؟ چون دیگران بهت فرکانس مثبت دادن و خودتو خالی کردیاز این به بعدم ...

آره اخه میخواستم مثلا مرد باشم و همه چیو می‌ریختم تو خودم

واقعا آره منم

شاید اگه من با خودم حرف نمیزدم تا الان صدبار دست به خودکشی زده بودم

ولی خداروشکر قبلش خودم با خودم حرف میزنم

چون عادت کردم به تنهایی و اینکه خودم باید حال خودمو خوب کنم... 

به چاقو نگاه میکنم میگم چرا باید به خاطر یه الدنگ جون خودمو بگیرم؟ اصلا چطور دلم میاد اینکارو انجام بدم و شاهد قطع شدن نفسم و از کار افتادن قلبی باشم که این همه باهام مدارا کرده؟ و... انقدر با خودم حرف میزنم و اشک میریزم تا اروم بگیرم و از قتل نفس منصرف بشم

اسی میبینی الان چه احساس بهتری داری؟ چون دیگران بهت فرکانس مثبت دادن و خودتو خالی کردیاز این به بعدم ...

نزدیک ظهر که میشه حالم یکمی عوض میشه و میگم نکنه واقعا جادوام

دعا کن برام لطفا

حتما دعا میکنم برا حال دلت مطمئن باش همه چیز از درون خودت شروع میشه.. یه زمانی انقد حرف و دیدگاه آدما برام مهم بود که همش استرس داشتم جوری رفتار نکنم که نظرشون راجبم عوض بشه..  حرفام موند توی دلم، همه ازم سواستفاده کردن و کلی بخاطر نظر بقیه غصه میخوردم.. چندتا مریضی بد سراغم اومد.. همه ی این آدما از دورم متفرق شدن حتی حالمو نمیپرسیدن که مبادا زحمتی براشون داشته باشم.. جز دو نفر که مراقبم بودن و کمکم میکردن.. بعد از اون زجرایی که کشیدم دیگه افکار و حرفاشونم برام مهم نبود.. الان حس خوبی دارم آدمای اطرافمو شناختم به نظراتشون میخندم چون میدونم همین نظرات هم پایدار نیستن و به وزیدن بادی عوض میشن.. سعی کن به چند نفر کمک کنی بدون چشم داشت ..کمک های کوچیک.. حس ارزشمندی خودت هم بالا میره.. با آدمای لول بالا که سرشون به کار و زندگی خودشون گرمه معاشرت کن.. و همینطور آدمای مثبت اگه پیدا نمیکنی کتابای خوب بخون و برا خودت رو کاغذ بنویس.. تاثیر نوشتن انقد زیاده که یهو میدیدم رو کاغذ خوابم برد مثل توی فیلما خخخ

مطمئن باش هرکسی اینجا داره تورو از خودکشی منع میکنه خودشم خسته س آدم بی مشکل وجود نداره اما روزی که پیر بشی می بینی انگار عمر به اندازه ی یه چشم به هم زدنی گذشته و قدر جوونی رو ندونستی

آره اخه میخواستم مثلا مرد باشم و همه چیو می‌ریختم تو خودم

لطفا دیگه از اینکارا نکن😂😅

زن و مرد نداریم که

همه ما انسانیم، یه انسان واقعی وقتی میبینه حال همنوعش بده ساده از کنارش نمیگذره

نزدیک ظهر که میشه حالم یکمی عوض میشه و میگم نکنه واقعا جادوام

نه تلقین نکن لطفا

بعضی ساعتا واسه هر فرد یه انرژی خاصی داره

مثلا واسه من نصفه شباست

اصولا خوابم نمیبره، بی قرارم و فکرو خیالم بیشتره و... 

این مربوط به ناخوداگاه ماست و از درکمون خارجه دلیل اصلیش. 

2810