2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
اقای afra: ١- جلسه اول هزینه ویزیت ( که مال بعضی دکترا رایگانه) و مشاوره با دکتر ٢- هزینه گرفتن عکس پزشکی ( که بعضی دکترا نمیخوان و یا خودشون تو مطب عکس میگیرن) ٣-هزینه سی تی اسکن از بینی ( بعضی دکترا نمیخوان بعضیا میخوان) ٤- هزینه ازمایش خون که توسط دکتر نوشته میشه تو همون جلسه مشاوره ٥-هزینه ویزیت مجدد جهت نشان دادن عکس و سی تی و ازمایش نزد پزشک( بعضی دکترا کلا رایگانه ویزیتشون بعضیها هم فقط جلسه اول میگیرن بعضیها هم هر بار بری باید ویزیت بدی تا دکتر رو ببینی) ٦- هزینه دستمزد پزشک ٧- هزینه کلینیک یا بیمارستان
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
هزینه عمل رو هم بعضی دکترا از اول میگن ولی بعضیا هم با دیدن عکس و ازمایش و سی تی قیمت رو میگن در کل متفاوته و همه دکترا مثل هم نیستن
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهناز جون مبارکه و مرسی عکس گذاشتی ، تونستی از روبرو هم بزار ، ممنون
sima جون یکی از دوستام رفته بود و میگفت دو نفر رو دیده تو مطب که یکی ترمیم بوده و خوب شده بوده و خود فرد هم راضی بوده و اون یکی عمل اولی که با چسب بوده ولی در کل گفت بینیا که دیدم صاف و طبیعی و خوب بودن ، ولی خوب من رفتم تاپیک ترمیمیها یه چیزایی گفتن البته اونا ترمیمن ولی نمیدونم شاید پیش اومد برم شما هم رفتی بگو چیا دیدی مرسی
مرسی آمیتیس منظورتون از مشاوره با دکتر چیه دقیقن ؟ مثلن در مورد چه موضوعی صحبت کنم ؟ شکل بینی ؟ منظورم تو همون جلسه اوله ها !!! دوستان شما برای اولین بار که رفتین پیش دکتری که بعد باهاش عمل کردین، صحبت رو از کجا شروع کردین و چی گفتین ؟ از اولین جلسه تا روز عمل چقدر طول کشید ؟ نحوه ی پرداخت مبلغ به چه شکل بود؟ یعنی کی پرداخت کردین ؟ و اینکه اگه قراره برین پیشش عمل کنین آیا قراردادی می بندین و مبلغی به عنوان پیش، پرداخت کردین که تا روز عمل بقیه ش رو پرداخت کنین ؟ آیا قبل از عمل باز هم چند جلسه رفتین پیش دکتر برای صحبت بیشتر ؟ مثلن در مورد شکل بینی و اینکه میخواین چه شکلی بشه ؟ در این مورد [ تعیین شکل بینی ] چقدر با دکتر صحبت کردین ؟ و طی چند جلسه ؟
afra جان به صورت خلاصش اینکه.... شما اول راجب چندتا دکتر خوب تحقیق میکنی بعد یه سریارو در نظر میگیری میری تو مطباشون میشینی با اونایی که میشناسنش و باهاش عمل داشتن صحبت میکنی.... میبینی که درصد رضایت از کدوم دکتر بیشتره که بری بهش اعتماد کنی....اگه ناراضی زیاد داشت بدون ریسک کار بیشتره... بعد موضوعی که باید دقت کنی اینه که اون دکتر تخصصش تو چه مدل بینی بیشتره مثلا گوشتیش بهتره یا استخوانیش و بینی های مدل بینی تو رو میتونه خوب دراره یا نه... وقتی میری مشاوره راجب مشکل بینیت صحبت میکنی و میگی میخوای چه تغیراتی کنه اگه دکتر بتونه تا حدی تغییراتی که میخوای رو انجام میده اگه نه که بسته به نوع صورتت بینیت رو عمل میکنه و اشکالاتش رو رفع میکنه.... بعد میرسه به قیمت که اگه واقعا مطمین شدی دکتر مورد نظرته راجب قیمت چونه میزنی بعضی از دکترا یه بیانه میگیرن بعضیا مثل دکتر خودم بیانه نمیگیرن میگن یک هفته قبل عمل به حساب واریز کن.... قیمت هر دکترم متفاوته بسته به دستمزد و نوع بینیت و جایی که قراره عمل شه مثل بیمارستان یا کلینیک.... بعد از این مراحل روز عمل رو تعیین میکنه که اینم بستگی داره واسه هر دکتری متفاوته ممکنه اگه جا داشته باشه یک هفته بعد اگر نه تا 3 یا 4 ماه دیگه یا بیشتر..... ببخشید زیاد شد :))) خواستم توضیح مقدماتیشو بدم ولی کلا این مراحل زود طی میشه و تا به خودت بیای روز عمله
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
اقای afra جلسه اول که رفتین پیش دکتر بهش بگین متقاضی عمل جراحی بینیم چون از ظاهرش راضی نیستم و فکر میکنم مثلا بزرگه یا قوز داره یا ...... بعد دکتر خودش شروع میکنه به معاینه و نظراتش رو میگه و اینجوری شروع میشه ، و همین چیزایی که analia جون گفتن.... در کل سخت نگیرید و با دکتر راحت باشید و اون چیزی که باعث شده ظاهر بینیتون براتون ناخوشایند باشه رو باهاش در میون بزارید بعد همه چیز خودش اتوماتیک وار طی میشه و خیلی راحته فقط کمی رفت و امد و وقت و هزینه باید خرج بشه
سلام بچه ها من واقعا از دوستانی که با حوصله جواب من دادنو دلداری هم دادن تشکر می کنم من سرم شلوغه واسه همینم نمی تونم زیاد بیام اینجا ولی امشب اومدم که یه چیزی بگم اگه یادتون باشه من با دکتر یحیوی عمل کردم الان 18روزه روزهای اول نوشتم که خیلی بینیم بد شده ولی الان اومدم بگم که من بینیم نسبت به روزای اول خیلی بهتر شده و الان می تونم بگم درصد رصایتم خیلی بیشتر شده البته هنوزم واسه قضاوت زوده ولی گفتم این انصاف نیست که ما وقتی از بینیمون و دکتر دلخوریم و شاکی هستیم بیایم اینجا کلی غر بزنیم و وقتی بینیمون بهتر شد یا ورمش کمتر شد یا هرچیز دیگه ای که باعث شد ما راضی تر بشیم دیگه نیایم و چیزی نگیم این می گم واسه اون دسته از دوستانی که شاید با حرفای من دکتر یحیوی رو از لیستشون خط زدن و من اصلا نمی خوام خدای نکرده به خاطر بعضی احساسات زودگذر حقی از کسی ضایع بشه دوستای خوبم باید در جواب دوستانی که گفتند کارهای روبروی یحیوی پهنه بگم که خود منم روزهای اول همچین حسی رو داشتم ولی الان میبینم تا اونجایی که جا داشته بینی من جمع کرده پس من می تونم یه مثال نقض واسه این مورد باشم در نتیجه همچین چیزی در کارهای دکتر عمومیت نداره امیدوارم تونسته باشم یه راهنمایی کوچولو بکنم از همتون ممنون
سلام بچه ها. خوبین؟ میشه نظرتونو راجع به سامی بگین. کسی نمونه کارشو بعد از چند ماه دیده؟ من رفتم مطبش اما همه بینیها چسب و اتل داشت که خوب نمید نظری بدی. 6 یا 7 نفر بودن ولی همه بسته. از هرکیم میپرسیدم نمونه کار دکتر دیدی میگفت تو سایتش و همینایی که میان مطبش. منم گفتم خوب مطب که همه بینیشون بستس میگفتن خوب یه چیزایی معلومه و همه هم اسم اینو گفتن . خلاصه اینکه کسی ندیدم بعد از مثلا 6 ماه بینی کسیو دیده باشه. خلاصه من حسابی گیج شدم کسی دکتر شارقی میشناسه؟
Soosi جان من از سبک عمل دکتر یزدانفر کاملا راضی هستم چون به سبک خارجی عمل میکنه،عمل بسیار راحتی بدون حتی ی ذره درد و خونریزی،کبودی هم خیلی کم داره،اصلا تامپون این مشکلات رو هم نداره از همون روز اول میتونی هرچی بخوری،و هیچ مشکلی نداری.ولی در مورد مطب گردی روزی که رفتم نمونه ای ندیدم چون زود رسیدم خلوت بود،ولی از منشیش خواستم که نمونه ها رو نشونم بده کلی نمونه که سبک بینی خودم بودن نشونم داد همه طبیعی و تمیز و شیک.
من خالق زندگي خودم هستم❤️❤️❤️
اخ جون برفففف کسایی که قصد عمل دارن مواظب باشن سرما نخورن چون اذیت میشن viyanaa جون تونستی عکسم بزار برامون ، جدا دکترت تامپون نمیزاره؟ وقتی اومدی از عمل داخل بینیت نمیسوخت با نفس کشیدن؟
2810