2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
SHIMSHIM: شاید واقعا نمیشناسن که جواب نمیدن مطمئن باش بچه های تاپیک مهربون تر از این حرفان که بدونن و جواب ندن علی احمدی اسمش آشناست مطبش کجاست؟ ( ماشاالله اینقدر احمدی زیاد داریم )
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مانی جان یه سوال من الان 13 روزه عمل کردم با سجادیان ولی فک میکنم بینیم یه ذره قوس داره علاوه بر اینکه کلی ورم دارم و نوک بینیمم اصلا خدای ورمه با این وجود بعد مدتی قوس کم میشه دیگه؟؟
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
سارا جون درخواست دوستیتو اکسپت کردم ولی چون با گوشی میام کادری که باید تو اون واست پیغام بذارم نصفه میاد و پیاممو موقع تایپ نمیبینم! همینجوری امتحانی نوشتم ارسال زدم ارسال هم نشد متاسفانه. سوالتو اینجا نمیتونی بپرسی خانومی؟
بعد مدتی مثلا 2 سال به بالا منظورمه ها :) یه کاری بهت یاد میدم اما خیلی کار جالبی نیستا (این کار تجربیه و از مضراتش اطلاع دقیقی ندارم پس یه بار بیشتر انجامش نده چون ممکنه باعث خون ریزی و حتی ورم بیشتر شه هر چند خودم کلی این کارو کردم :) ) بعد از اینکه مدت چسب زدنت تموم شد یه حوله رو بردار روش اتو بکش بزار داغ شه بعد بزار رو بینیت میتونی به بینی آیندت سلام کنی :)
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
مانی جان با اینکه ادم ترسوییم ولی باشه یه بار انجام میدم خدا خیرت بده :)))))) اصلا تا ورما نخوابه ادم نمیفهمه چه خبره ساویتا جون من خیلی گیج شدم از بس که همه میگن طبیعی بهتره منم حساس شدم :( وگرنه خودم قوس رو دوس دارم امروزم به دکی گفتم دکتر قوس دادیا :دی گفت ما نفهمیدم اخر قوس بدیم؟ قوس ندیم؟ :))) ولی گفت قوس نداده واسه نوک بینیمه که ورم داره بالام هس ادم فک میکنه قوسه ولی در کل از بینیم راضیم ورمام که بخوابه بهتر میتونم نظر بدم
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
بهناز جان ممنون خانومی که عکس گذاشتی میارک باشه ورماش بره حسابی کوچولو میشه که اونوقت میگن کلانتر کوچیک نمیکنه!!! فقط حس میکنم فاصله لب با بینیت زیاد شده تو عکس اینجوریه یا واقعا خودت هم قبول داری عزیزم ؟
Cupid giving flowers
اقا مانی ورم بالای بینیم فک میکنم برای این هست که اقای دکتر خظ اخم منو برداشتن چجوری نمدونم ؟؟ چون من یه ذره اخمو بودم درباره سربالا بودن هم خود دکتر به من گفتن که خودم نوک بینی رو یکم سربالاتر میکنم چون بعد از چند سال میاد پایین مامان طناز فک میکنم بینی بیاد پایین درست شه البته کلا من قبلا لب بالام خیلی باریک بود و الان که اومده بالا من خودم راضیم
دکتر کلانتر هرمزی 24 مهر
بچه ها سلام...تر خدا ترقرآن به من جواب بدید...من تو بچگی یه بار بینیم شکست و الان یه طرف بینیم کج هستش و به شدت افسرده شدم...خونمون خوزستان هستش و میخوام بیام تهران عمل کنم اما نمیدونم پیش کدوم دکتر برم اخه ما خونمون خیلی فاصله داره تا تهران...دلم میخواد بینیم خیلی طبیعی جلوه کنه و اصلا عروسکی نشه.... انا خیلی خوشکل بشه... کار دکتر رضا وقر دوست چطوره؟؟؟؟ دکترای خوب رو برام ایمیل کنید setarehm00@gmail.com
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
مانی یه سؤال دیگه هم دارم تا چند وقت شبها میشه چسب زد؟ من الان سه ماه و ده روزه عمل کردم البته ترمیمی بودم شبها چسب می زنم صبح که برمیدارم چسب را بینی ام مخصوصا نوکش باریک و کوچیکه بعد ورم می کنه و تا آخر شب ورمش کم میشه ولی باز مثل همون بعد از برداشتن چسب نمیشه یکی دوبار شب چسب نزدم افتضاح صبحش ورم کرد حوصله ورم ندارم اصلا ضرر داره شبها چسب زدن؟  دو ماه شبانه روز چسب زدم الان هم ٤٠ روزه با پشتکار تمام شبها چسب می زنم
2810