2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015551 بازدید | 66529 پست
تو سایت نو عروس دو تا کاربر که یکیشون رفته بوده پیش داوودی گفته ٣/٥ میگرم عملت میکنم چون تعرفه اومده قبلا ٨ میگرفتم ، که میگفت یکی اومده بود دوماه نبود باهاش عمل کرده بود تعجب کرده بوده و گفته بوده من ٨ دادم یکی دوماه پیش بهش! یک کاربر دیگم میگفت رفته گودرزی گفته ٣/٥ در صورتی که تا چند وقت پیش ٦/٥ میگرفته شاید اینجور پیش بره به ارزوهاتون برسید با شیروانی با ٣/٥ عمل کنید خخخخخخخ البته من مجانی هم بگه نمیرم باهاش عمل کنم چون نیمه بیهوشی عمل می کنه و من میترسمممنن
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من 3ماه دارم تحقیق میکنم با اینکه مطب نرفتم تنها دکتری ک بینی خراب بینشون ندیدم سجادبان اونم الان یکی از کاربرا گفت 2نفر ناراضی بودن قیمت اصلا واسم مهم نبست.اول میخواستم برم شیروانی تو همین تایپیک کار خراب زیاد دیدم ناراضیی.گرینهع بعدم حق گذار بود 11 میگیره 1نمونه خیلی خوب دیدم ازش.ولی چون دیگع بجز اون یکی کسی پیشش عمل نکرد پشیمون شدم.گزینه اخرم سجادبان شد.چون ریسک کمه.بازم سامی خوب دیدم اما خراب داره.یکی از بچه ها رفته بود مطبش و چندتایی دیگع .... بازم کارای مطب سجادبان از سایت بهتر...
ایده آل بعد تحقیق سحادیان....
ghazalجان خودت حتما حتما باید بری پیش هر دکتری و خودت نمونه ببینی! با حرف و تعریف دیگران که تصمیم نمی گیرن! اگر یه دکتری کمتر کسی باهاش عمل کرده دلیل بر رد و یا برعکس نیست!!!!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
نرفتم اما از خیلی دکترا تو تهران نمونه دیدم (دوستام) از نزدیک تجربه هاشون استفاده کردم مخصوصا مطب گردی هاشون بینی من گوشتی هر دکتری نمیتونه خوب کار کنع روی بینی گوشتی من چون اصفهانم درسام سنگین نمیتونم بجز ی هفته اونم بعد عمل غیبت کنم.فرصت مطب گردی ندارم
غزال جان من خودم با سجادیان عمل کردم خود من هم یکی از دلایلی که انتخابش کردم این بود که چندین بار مطبش رفتم و کار خراب ندیدم اصلا و کلا ریسکش به نظر من خیلی پایین بود ولی بعد از عملم دقیقا تو یه روز دو تا از کاربرهایی که یکیشون ٨ ماه و یکی دیگه شون یه سال بود که عمل کرده بود اومدند اینجا و گفتند که از کار دکتر راضی نیستند نه اینکه خراب باشه بینی هاشون ولی به هر صورت راضی نبودند همونطور که من که راضی هستم حق دارم بیام بگم و از دکترم تعریف کنم اونها هم حق دارند بگن ناراضی هستند و اینکه من دکترم و کارش را دوست دارم دلیل نمیشه منکر وجود کسایی که ناراضی هستند باشم از من هم این را بشنو که دنبال دکتری نباش که ناراضی نداشته باشه چون وجود خارجی نداره
درسته سارا جون من دکتر کوچک زاده دوست خودم پیش عمل کرده و خواهرش.دکترشم خبلیم خوبه ریسکشم کمه که تو تایپیک ندیدم اسمی ریاد ازش با اینکه تهران نیستم اما خیلییی تحقیق کردم من منکر بقیه نیستم.سلیقه و نظر من اینه عزیزم :) ب هرحال عمل بینی قسمتیش ریسکه و شانسی
غزاله جون منم یه هفته پیش با سجادیان عمل کردم چوون تا حالا ناراضی ندیدم ازش راضی به عمل شدم و بینی منم گوشتیه با سوراخای کوچیک که کار هر کسی نیس.... شکستگیم داشتم یه قوز روی بینیم... خداروشکر عملم بدون درد بود و فقط تامپونا اذیتم کرد و کبودیمم از بقیه کمتره ... خوبیش اینه که به حرفت کامل گوش میده البته واسه نتیجه گیری زوده ولی فعلا با اینکه کلیییییییییییی ورم دارم ولی راضیم خداروشکر.. یه نکته دیگه اینکه بینی هاش شبیه هم نیس و هرکسی نسبت به صورتش بینیش فرق داره که این خیلی عالـــــــــــــــــیه
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
مرسیییی از تجربه هات analia جوون میگم سحادبان چرا جای تامپون ازین لوله ها نمیزاره که میشه راحت نفس کشبد؟ من دوستام دکترش ازونا گذاشته بود خییلییی راحت بود تامپون سختههه اصن بهش فک میکنم احساس خفگی میکنم:(
آره دیگه نمیدونم چرا :( خیلی از دکترا مثل علامه و عامری اصلا تامپون نمیذارن ولی من 3 روز مثل جنازه افتاده بودم یه گوشه ولی یه خوبیم داره اینه که خیلی خونریزی داشتم تامپون لازم بود
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
2810