2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015543 بازدید | 66529 پست
أنالیا جان روتوش عمل مجددی هست که خیلی جزئی تره و برای عیبهای باقیمونده از عمل قبلی که معمولا جزئی هستند انجام میشه توسط همون دکتر قبلی معمولا کلیت بینی خوب وقابل قبوله و عیبها جزئی هست یه سری دکترها تو مطب و با بی حسی انجام میدن یه سری هم با بیهوشی و تو کلینیک من به شخصه ترجیح میدم تو محیط استریل اتاق عمل انجام بشه معمولا کبودی و ورم نداره یا خیلی کم داره نقاهتش کوتاهتره چسب زدن کوتاهتره ترمیم موقعی هست که دکتر قبلی بینی ات را ترکونده و باید دنبال یه دکتر از اول بگردی که گند کاریهاش را جمع کنه از عمل اول وسیعتره ترمیم خود من سه ساعت و نیم طول کشید یه موقعهایی لازمه از گوش یا حتی دنده غضروف بردارند برای ترمیم که برای من نیاز نبود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی سارا جان چی کشیدی پس :| من خودم سر این عمل پدرم درومد درد نداشتم ولی خیلی بیجون بودم کم خونیم دارم دیگه واویلا :(( خوندم که با دکتر رزم پا عمل کردی یکی از اشناهامونم با رزم پا عمل کرد راضی بود ولی بینیش خیلییییییییی قوس دار بود انقدر سر بینی جدا روی بینی گذاشته باشه ایشالا که بینیت قشنگ شده عزیزم از تعریفات مشخصه راضی هستی... بعد این روتوش هزینش متفاوته برای هرکس دیگه؟
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
آنالیا جان اتفاقا دست دکتر برای من خیلی سبک بود من حالم خیلی خوب بود بعد از عمل و به غیر از تامپون که کلافه ام کرده بود فقط یه درد مختصر داشتم که قابل تحمل بود کبودی هم اصلا نداشتم و ورمم هم نامحسوس و کم بود بینی من یه عیبهایی داره ولی انقدر بهبود داشته که من مشکل پسند راضی باشم و این عیبها هم ایشالا تو روتوش برطرف میشه هزینه روتوش هم معمولا و عرفش اینه که فقط هزینه کلینیکه دکتر رزمپا هم بینی من را به هوای عروسکی کردن ترکونده بود قشنگ جالبه بعد از عمل بهم گفت چون قیافه ات عروسکیه بینی ات را عروسکی کردم من هم خوشحالللل فکر کردم الان چی واسم ساخته :)))
اکثر دکترا بعد از اینکه کار خودشونو میکنن دیگه اشتباهاتشونم قبول ندارن خیلی جالبه :) آره خب به فیزیک بدنیم بستگی داره خداروشکر که عملت سخت نبوده اخه ترمیمیا خیلی سختی میکشن امیدوارم کار هیچکسی به ترمیم نکشه... :(( اتفاقا همینکه بینی یه بینی ایده آل باشه بنظر منم کافیه بعضی از دوستان انتظارای بالایی دارن و توجه نمیکنن که هر بینی متناسب با صورت عمل میشه و به پوست و استخوون خود بینی هم بستگی داره...
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
مینو جان به خاطر حساسیت شوهرم عکس نمی تونم بذارم . من مشکل تنفسی ندارم ولی مشکل اصلیم اینه که نوک دماغمو غضروفی گذاشته که دقیقا مثل دلقک ها شده یعنی انگار یه گلوله گرد رو روی نوک دماغ چسبونده باشن . از روبرو هم دماغ کاملا پهنه . بعد از حدود 3 ماه هم که از عمل گذشته نوک دماغم روز به روز پائین تر اومده و الآن وقتی می خندم سرش میاد توی دهنم . یه پایه هم زیر دماغ گذاشته ( بین دو پره بینی ) که لب بالامو کوتاه کرده . از نیمرخ هم با عرض معذرت از دوستان شمالی ( چون واقعا نمی دونم باید چه جوری تشریح و توصیفش کنم ) انگار که شمالی ِ عمل نکرده هستم . دوستانم وقتی دیدنم فکر کردن فقط قوز دماغمو برداشته و می گفتن چرا نگفتی سر دماغتم کوچک کنه ؟ در صورتی که بهش گفته بودم و حتی عکس از سایت خودش نشونش دادم که گفت از این ها قشنگ تر میشه . واقعا انگار اصلا سر دماغم دست نخورده .استاد پیچوندن هم هست هر چی بگی میگه طبیعیه و خیلی هم خوب دراومده . اگر دو سه روز شلوغ بری مطبش و کارهاشو ببینی دقیقا متوجه میشی چی میگم . زیر گچی ها همه خوشگل به نظر میاد ولی اونائی که چند ماه از عملشون گذشته رو اگر ببینی ، می بینی نوک دماغ ها و نمای دماغ از روبرو چقدر بدریخته . موفق باشی . دکتر شهریار یحیوی
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
مینو جان حتی عکسائی که الآن از خودم توی شبکه های اجتماعی برای دوستام می ذارم همه رو فوتوشاپ می کنم انقدر که دماغم زشت شده .
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
درود بر همه متاسفانه به طرز عجیبی اکانت من کار نمی کرد و کلا به من میگفت تو دیگه کی هستی؟!!!!! بعد با خودم فکر کردم یعنی منو مسدود کردن؟ به کدامین گناه؟ والا ... خلاصه با پیگیری موفق شدم :) هم اکنون در خدمتتان هستیم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
اقا مانی سلاممم میشه نظرتون رو راجع به دکتر اشرفی توسلی و غلامرضا احمدی بگین؟؟ازشون کاری دیدن؟
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
درود آمیتیس غلام رضا احمدی همونیه که توی پاسدارانه یا ونک؟ الان قاطی کردم اشرفی رو نمیشناسم توسلی تا اونجا که یادمه و یه بارم رفتم مطبش کاراش بیشتر به درد بینی های استخوانی و گوشتی کم کار میخوره نمیشه گفت فقط فانتزی و یا فقط طبیعی عمل میکنه به نظرم تو رنج قیمتی که میگیره دکتر خوبیه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
بچه ها از وقتی گفتین منشی دکترا میان اینجا من شک کردم به عده ای خدایی انسانی نیس که با دماغ مردم بازی کنه کسی...... خدایی
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
اقا مانی غلامرضا احمدی تو پاسدارانه توسلی همون که تو برج نگار ونک هست رو میگین دیگه؟ مرسیییی
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
2810